Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Damasko horloges bieden high-end kwaliteit.

Geplaatst op 23 augustus 2014 om 10:38 uur

Het topsegment van populaire horlogemerken bestaat uit merken als Breitling, Omega, Rolex, Tag Heuer en nog vele anderen. Deze merken onderscheiden zich door hoogwaardige materialen en vernieuwende ontwerpen toe te passen in hun horlogelijnen. Veelal proberen deze merken hun horloges te promoten door dure reclame campagnes die wij zien in kranten, online advertenties en op tv. De vraag is echter of een dergelijk prijzig horloge nou zoveel beter is dan een horlogemerk dat minder bekend en vooral minder prijzig is. 

 In dit artikel kijken we bijvoorbeeld naar een merk als Damasko uit Duitsland. De echte horlogeliefhebber en horlogekenner kent dit merk zeer goed. Het is onder deze groep consumenten een gewaardeerd horlogemerk dat uitstekende horloges produceert die zich zeker kunnen meten met de kwaliteit van bovengenoemde horlogemerken. Immers, veelal gebruiken zij exact dezelfde uurwerken en materialn, waarbij Damasko als kleine horlogefabriek nog extra aandacht kan geven aan kwaliteit en afwerking. 

De prijzen van Damasko liggen als snel op de helft van high end merken met dure reclame campagnes, terwijl de kwaliteit, afwerking en duurzaamheid vergelijkbaar is. Een Damasko horloge is een bijzonder horloge dat in de collectie van de echte horlogeliefhebber een vaste waarde is. 

Bent u op zoek naar een uitstekend horloge, maar wilt u niet de prijzen betalen die menig bekend Zwitsers horlogemerk vraagt? In dat geval kunt u zeker de Damasko horloges overwegen!