Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders, Duitse techniek.

Geplaatst op 24 maart 2014 om 15:02 uur

Als pioneer op gebied van watchwinders besteden wij veel aandacht aan een goede mix van kwaliteit, luxe en betaalbare producten van onze watchwinder merken. Hierbij kiezen wij voor aansprekende merken die vernieuwend maar ook een gevestigde reputatie hebben. In Duitsland zijn diverse producenten van watchwinders actief die hoogstaande producten fabriceren. Een nieuw merk dat wij graag willen uitlichten is Chronovision. 

Chronovision watchwinders, nieuwe Duitse degelijkheid

Een nieuw merk als Chronovision heeft direct onze interesse aangezien het Duitse techniek combineert met diverse innovaties (USB, speedwinding en een sleepmode). Daarnaast zal Chronovision de strijd aangaan met Swiss Kubik, een gevestigd merk op gebied van watchwinders dat al jarenlang erg goed staat aangeschreven. De Chronovision watchwinders zullen qua uiterlijk iets weghebben van Swiss Kubik qua vorm en compactheid. Echter zullen de Chronovision watchwinders eigen techniek hebben in de vorm van Duitse motoren en aandrijving. Beide elementen zijn essentieel voor een goede watchwinder. 

Daarnaast heeft de CEO van Chronovision ons verteld dat de prijzen aantrekkelijker zullen zijn dan de Swiss Kubik watchwinders. Dit belooft natuurlijk erg veel. Dit nieuwe merk zal op Baselworld, de grootste horlogebeurs ter wereld, haar modellen aan ons presenteren. De CEO beloofde ons reeds een uitgebreide presentatie met de mogelijkheid om alle modellen te testen en van dichtbij te bekijken. Wij zijn erg benieuwd, maar de beschreven eigenschappen en interessante prijsstelling maken de Chronovision watchwinders vooraf al begerenswaardig. 

Na Baselworld zullen wij als officieel dealer van Chronovision de allernieuwste watchwinders online aanbieden in onze webshops.