Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders bij BensonTrade.nl

Geplaatst op 5 augustus 2015 om 11:01 uur

 Het nieuwe Duitse watchwinder merk Chronovision presenteerde onlangs in Basel haar nieuwste watchwinders. Deze serie luistert naar de naam "One". De Chronovision One watchwinder is er in twee varianten; één zonder bluetooth en één met bluetooth. Het model zonder bluetooth stelt men in via USB (PC). Het model met bluetooth stelt men in via de smartphone met bluetooth connectie. 

De Chronovision One watchwinders worden geleverd met 3 jaar garantie en werken op een set C-batterijen die meer dan één jaar meegaan. Deze batterijen worden meegeleverd. 

Duitse kwaliteit, regionaal geproduceerd

De Chronovision One watchwinders worden in het Sauerland geproduceerd met lokale materialen. De 70 onderdelen worden in 23 stappen geassembleerd tot een prachtige watchwinder die in veel verschillende materiaal- en kleurencombinaties beschikbaar is. De watchwinders zijn door Duitse specialisten ontworpen en geproduceerd hetgeen garant staat voor perfecte kwaliteit. 

Chronovision One eind Augustus leverbaar

De voortekenen zijn erg goed en wij zijn erg benieuwd naar de Chronovision One watchwinders. Ze komen eind Augustus binnen in ons magazijn maar u kunt nu al een exemplaar bestellen. Dan bent u verzekerd van een exemplaar dat wij direct na binnenkomst aan u verzenden.