Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  dec
  12

  Benson Smart-Tech watchwinders nu beschikbaar!

  geplaatst om 13:36

  De Benson Watchwinders Smart-Tech serie is het nieuwste op gebied van watchwinders. Deze compleet nieuwe serie is de “crème de la crème” onder de watchwinders en onderscheidt zich door technische innovaties, compact design en speciale functies.

   De Smart-Tech watchwinders zijn voorzien van krachtige Japanse motoren die uitermate geschikt zijn voor de opwinding van (zwaardere) automatische horloges. Doordat wij onze watchwinders in eigen beheer produceren is de Smart-Tech serie een uniek kwaliteitsproduct met een enorm scherpe prijs. Vergelijkbare watchwinders kosten in de regel minimaal het dubbele. 

  Specificaties Benson Smart-Tech watchwinders

  De Benson Smart-Tech Watchwinders zijn behalve krachtig ook duurzaam en blijven ook op langere termijn zeer stil. Door middel van het lichtgevende LCD display kunt u de draairichting alsmede het gewenste aantal omwentelingen per dag voor uw automatische horloges eenvoudig instellen.

  Het start/stop systeem zorgt ervoor dat wanneer u de deur van de watchwinder opent de draaiende rotoren automatisch stoppen ter bescherming. Wanneer u de deur sluit zullen de rotoren weer gaan draaien.

  De bedienbare LED verlichting binnenin de watchwinder zorgt voor een uniek zicht op uw horloges. Met de afstandsbediening kunt u de Smart-Tech watchwinder zelfs op afstand bedienen. De lade biedt extra opbergmogelijkheid voor andere horloges en sieraden zoals ringen, manchetknopen, armbanden of oorbellen. 

  De Benson Smart-Tech watchwinders beginnen vanaf 189,00 euro. Alle modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. 

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+