Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Alessandro Baldieri horloges, Italiaanse passie!

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:56 uur

Wanneer u van Italië houdt dan houdt u waarschijnlijk ook van wijn, mode en fraaie auto's. Misschien houdt u zelfs van Italiaanse horloges. Italiaanse horloges bieden altijd prachtige designs, fraai kleurgebruik en prachtige materialen. Ons favoriete horlogemerk uit Italië is Alessandro Baldieri. Het merk is vernoemd naar de oprichter die als architect menig huis in Hollywood heeft ontworpen voor bekende tv-sterren. 

Alessandro Baldieri heeft echter ook een passie voor horloges. Deze passie heeft geleid tot een ruime collectie horloges met Italiaans karakter en stijl. De horloges hebben een echte eigen look waardoor ze zich onderscheiden van veel andere horlogemerken. Het oog voor detail en afwerking is verbluffend. 

Wij vinden de Alessandro Baldieri horloges zo aantrekkelijk omdat ze iets speciaals hebben. Ze zijn origineel, hebben fraaie details en geven het Italiaanse gevoel voor design perfect weer. Wanneer u een bijzonder horloge wilt dragen dat menig hoofd doet draaien, dan is een Alessandro Baldieri horloges absoluut iets voor u.

Als officieel Alessandro Baldieri dealer hebben wij de meest actuele collectie horloges beschikbaar. Elk Alessandro Baldieri horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en luxe horlogebox.