Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Wat is een goede watchwinder?

Geplaatst op 7 mei 2023 om 07:24 uur

In dit artikel schrijven we over de belangrijkste horlogeaccessoire voor automatische horloges. De watchwinder. Dit apparaat zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd opgewonden zijn en keurig netjes de juiste tijd weergeven.

Wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt dan is de aanschaf van een watchwinder een zeer goede keuze. Omdat een automatisch horloge alleen kan functioneren wanneer deze van de benodigde beweging wordt voorzien, is een watchwinder een absolute uitkomst. Wanneer je je automatische horloge niet draagt loop je namelijk het risico op stilstand van je horloge. Ten eerste wil je natuurlijk dat jouw automatische horloge altijd klaar is voor gebruik en dat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te stellen. Daarnaast kan stilstand ook de nauwkeurigheid van de tijdsweergave nadelig beïnvloeden.

Om te voorkomen dat je horloge stil komt te staan wanneer je hem niet om de pols hebt, plaats je deze in een goede watchwinder. Deze verzorgt dan de benodigde beweging en zorgt er hiermee voor dat jouw horloge op de juiste wijze wordt opgewonden. Het is bij de aanschaf van een watchwinder wel van belang te kiezen voor de juiste watchwinder en voor goede kwaliteit. Om hierbij het kaf van het koren te scheiden is het handig je af te vragen waar een goede watchwinder voor jou aan moet voldoen. Om je te helpen bij het maken van een keuze voor een passende watchwinder besteden we daar in dit artikel graag wat meer aandacht aan. Wat is een goede watchwinder?

De voorwaarden voor een goede watchwinder zijn niet voor iedereen hetzelfde. Maar in de basis zijn er wel bepaalde eigenschappen die voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges belangrijk zijn. Dat begint natuurlijk met de herkomst van de watchwinder en in de basis een goede motor. Wanneer je kiest voor een bekend merk kun je er van op aan dat je kiest voor een betrouwbare watchwinder. Bovendien zullen de bekende merken alles op alles zetten om hun watchwinders en de daarbij behorende techniek steeds verder te ontwikkelen. Deze merken hebben een stukje innovatie dan ook in het algemeen hoog in het vaandel staan. Merken zoals Benson, Swiss Kubik, Paul Design en Bernard Favre bieden op zowel het gebied van techniek als op het gebied van design en afwerking absolute perfectie. Met een watchwinder van 1 van deze merken weet je dan ook altijd zeker dat je niet bang hoeft te zijn voor stilstand van je automatische horloges.

Benson Compact Single 1.BS

Ook het gebruik van hoogwaardige materialen is een belangrijke voorwaarde voor een watchwinder van kwaliteit. Wanneer er gekozen wordt voor materialen die lang meegaan, kies je dan tenslotte ook voor een duurzame watchwinder. Wat ook van belang is, is dat een watchwinder instelbaar is wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Wanneer een watchwinder de capaciteit heeft om meerdere automatische horloge tegelijk op te winden, is het dan ook nog belangrijk dat de rotoren individueel in te stellen zijn. Daarnaast biedt een goede watchwinder verschillende programma’s. Hiermee kun je ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding bieden.

De basis van een goede watchwinder wordt gevormd door een betrouwbare en krachtige motor. Dit kan een Swiss made motor zijn, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm. Maar ook hoogwaardige Japanse motoren zijn een solide basis voor een goede watchwinder. Beide soorten motoren zijn betrouwbaar en duurzaam, maar hebben daarnaast ook verschillende andere positieve eigenschappen. Zo zijn ze energiezuinig en daarnaast ook stil in gebruik. Dit zorgt ervoor dat je je watchwinder zonder zorgen bijvoorbeeld op je werkplek of op je slaapkamer kunt plaatsen. Tot slot is het belangrijk dat een goede watchwinder is voorzien van een overwind protectie, die jouw horloges beschermt tegen overwinding

We hebben het nu gehad over een aantal voorwaarden voor een goede watchwinder die voor vrijwel iedere bezitter van automatische horloges gelden. Maar zoals genoemd zijn er ook eigenschappen van een watchwinder die voor de ene liefhebber wel belangrijk zijn en voor de ander wat minder.

Natuurlijk is een goede prijs-/kwaliteitverhouding daarbij wel altijd belangrijk. Zo kan de één de voorkeur hebben voor een watchwinder met een hoge functionaliteit, maar het design minder van belang vinden. Zo’n watchwinder is dan meestal aantrekkelijker geprijsd dan een watchwinder met een exclusief design en een hoge functionaliteit. Op deze manier kun je ook met een minder breed budget een watchwinder van topkwaliteit aanschaffen. Er zijn bovendien merken op de markt die vele mooie extra’s bieden, die voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges het gebruikscomfort kunnen verhogen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een extra opbergruimte voor andere sieraden, maar bijvoorbeeld ook aan een ingebouwde LED verlichting. Dit biedt extra mogelijkheden. Zo kun je hiermee je watchwinder niet alleen als een veilige opbergplaats voor je horloge(s) gebruiken, maar deze ook inzetten als display om jouw horloges tentoon te stellen. Met een ingebouwde LED verlichting kun je je horloges tenslotte extra in het zonnetje zetten. Een watchwinder met een deur, biedt jouw horloges extra veiligheid als het aankomt op schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vuil, stof, condens of bijvoorbeeld kinderhandjes.

Benson Black Series 6.16.MA watchwinder

Wanneer je veiligheid van je horloges hoog in het vaandel hebt staan, zijn er bovendien nog meer mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een fingerprint slot op jouw watchwinder? Hiermee weet je zeker dat jij de enige bent die bij je horloge kan komen. Een watchwinder aanschaffen die compact is vormgegeven en bovendien functioneert op batterijen, is ook een goede optie als je voor optimale veiligheid gaat. Een watchwinder met deze eigenschappen is namelijk uitermate geschikt voor het plaatsen in een kluis.

We laten je in dit artikel graag kennis maken met een viertal watchwinders, die stuk voor stuk een goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden en uiterst betrouwbaar zijn. De eerste watchwinder waar we je in dit kader graag meer over vertellen is van het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een brede collectie watchwinders, die zich onderscheidt door de variatie op verschillende gebieden. Zo vind je in de collectie van Benson watchwinders met een diverse capaciteit, maar ook met verschillende motoren (Swiss made en Japans). Ook wat betreft design, prijs en extra functionaliteiten kun je bij Benson alle kanten op. De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is een watchwinder uit de collectie van Benson, die geschikt is voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Daarnaast is dit model compact vormgegeven en kan deze zowel met behulp van een adapter als op batterijen functioneren. Dit zorgt ervoor dat je deze Benson Compact Single 1.BS watchwinder prima in een kluis kunt plaatsen. De basis van de watchwinder wordt gevormd door een Japanse motor, die ervoor zorgt dat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Met behulp van het handige touchscreen, kun je de instellingen wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Benson maakt daarnaast gebruik van speciale flexibele horlogehouders. Je kunt hierdoor vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de Benson Compact Single 1.BS watchwinder plaatsen. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Een tweede watchwinder die wat ons betreft zeker je aandacht verdient, is eveneens van het merk Benson. De Benson Swiss Series Double 2.20 Black biedt de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk en is daarmee uitermate geschikt wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De Benson Swiss Series watchwinders zijn allen voorzien van een Swiss made motor en worden in zijn geheel in Nederland geassembleerd, zo ook dit specifieke model. De watchwinder is daarnaast voorzien van een speciaal veiligheidssysteem. Deze zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Het LCD scherm zorgt voor een handige en eenvoudige wijze van instellen van deze Benson Swiss Series Double 2.20 Black watchwinder. Je kunt zo de rotoren individueel instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Ook deze Benson watchwinder is voorzien van flexibele horlogehouders en geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom, maar het is ook mogelijk deze te gebruiken met behulp van batterijen. De Benson Swiss Series Double 2.20 Black is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges op ieder moment van de dag goed kunt bekijken. Het glazen deurtje zorgt ervoor dat je horloges beschermd zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze Benson Swiss Series Double 2.20 Black watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie.

De derde watchwinder uit het rijtje, is de Benson Black Series Pro 16.19.CF. Deze watchwinder is speciaal geschikt voor de echte verzamelaar en biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges. Daarnaast beschik je met deze watchwinder ook over een extra opbergruimte in de vorm van een ingebouwde lade, die ruimte biedt voor nog eens 12 horloges. Uiteraard kun je deze ruimte ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze luxe Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder is met de hand gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur carbon. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, waarbij Benson niets aan het toeval heeft overgelaten. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze ingelegd met een speciaal soft velvet, dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen beschadiging. De Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder is afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas, dat is voorzien van een slot met sleutel. Het sleutelgat is hierbij keurig weggewerkt. Dit model van Benson is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit, die ieder automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie kunnen voorzien. Het handige touchscreen kan worden gebruikt voor het instellen van de watchwinder. Het is daarbij mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk. Dit model biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien.

Last but not least noemen we de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Dit model is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Deze prachtige watchwinder van het Duitse merk Heisse & Söhne heeft een zeer luxe uitstraling. Dit wordt nog eens benadrukt door de fraaie voet van de watchwinder. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en zowel wat betreft het interieur als het exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de binnenkant is de watchwinder daarbij voorzien van een zachte stof, ter bescherming van je horloges. Bovendien is dit model afsluitbaar met het glazen deurtje. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is voorzien van Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. De bediening van deze watchwinder verloopt met behulp van het moderne LCD scherm. Hiermee kun je onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen. Met de LED verlichting kun je je horloges desgewenst letterlijk in de spotlight plaatsen. Deze Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/17 watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien kun je met de speciale sleep mode je horloges wat rust gunnen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Met de genoemde 4 hoogwaardige watchwinders hebben we je een aantal voorbeelden gegeven van modellen die zeer betrouwbaar zijn en bovendien een goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen is het altijd belangrijk dat je dit doet bij een goed verkooppunt, met het oog op service, garantie en advies. Bij ons in de webshop vind je de eerder genoemde watchwinders, maar daarnaast nog vele andere goede watchwinders van verschillende gerenommeerde merken.

Wij bieden jou bovendien de beste service en indien gewenst een passend advies of antwoord op je vragen. Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van (automatische) horloges en watchwinders, zullen we je wat dat betreft zeker van dienst kunnen zijn. Je kunt bij ons bovendien kiezen uit verschillende veilige wijzen van betaling, zodat je je bestelling altijd met een gerust gevoel plaatst. Zo bieden wij je de mogelijkheid te betalen met creditcard, PayPal, iDeal of een bankoverschrijving. Wij leveren onze watchwinders tot slot met minimaal 2 jaar garantie, waardoor je er zeker van bent dat je een goede keuze maakt. Bekijk dus nu ons uitgebreide assortiment watchwinders en kies voor jouw favoriet!

Tip voor de liefhebber: Elysee horloges

Geplaatst op 25 april 2023 om 19:27 uur

Niet alleen het wereldberoemde ‘Swiss made’ label maar ook het ‘made in Germany’ label staat garant voor topkwaliteit op gebied van horloges. Waar Zwitserland vele mooie horlogemerken herbergt vinden we ook in Duitsland horlogemerken die meer dan de moeite van het bekijken waard zijn en zeer exclusieve designs bieden. Denk aan bijvoorbeeld Junkers, Iron Annie en Davosa.

Een ander mooi voorbeeld van een prachtig Duits horlogemerk is het merk Elysee. Ieder individu dat behoort bij het team van Elysee heeft als doel het merk steeds weer opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Ontwikkeling en innovatie staan dan ook zeer hoog in het vaandel bij het merk. De klassieke horlogetechnologie wordt daarbij door Elysee in een nieuw jasje gestoken. De kerngedachte van het merk luidt: ‘De kern van ons werk is de som van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’. Elysee kiest voor de productie van de horloges voor enkel hoogwaardige materialen en topkwaliteit uurwerken. De uurwerken die het merk gebruikt zijn afkomstig van exclusieve merken als ETA, Valjoux, Citizen/Miyota, Seiko en Ronda. Met een solide basis als hart van de Elysee horloges, kies je dan ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Binnen de horlogecollectie van Elysee vinden we zowel klassieke als meer sportieve modellen. Het merk weet hiermee dan ook een breed publiek te bereiken. Een mooi voorbeeld van een sportiever en robuuster design uit de collectie van Elysee, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, wat dit model een stoer karakter geeft. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, dit zorgt voor een fraai verloop in de band en benadrukt het feit dat het om een luxe design gaat. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. Voor dit horloge is er verder gekozen voor het gebruik van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit zorgt er ook voor dat er niet snel krasjes te zien zullen zijn op het horloge. De wijzerplaat is zwart van kleur, dat een mooi contrast biedt met de kleur van het edelstaal. De wijzerplaat oogt verder rustig en overzichtelijk. Het hart van de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Het horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge uit de collectie van Elysee waar we je graag meer over vertellen, is de Elysee GMT Pro 80593. Dit is eveneens een horloge met een sportief karakter en een robuuste uitstraling. Dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De horlogeband is tevens gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Het saffierglas zorgt ervoor dat je horloge lang mooi blijft en tegen een stootje kan. De wijzerplaat is zwart van kleur, met de draaibare bezel als blauw accent. Dit horloge van Elysee is voorzien van een quartz uurwerk van Ronda, wat betekent dat het horloge functioneert met behulp van een batterij. Dit model is ook tot 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra’s. Dit horloge biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model uitgerust met een handige GMT functie, speciaal voor de echte liefhebber. Elysee biedt hiermee een heel compleet plaatje.

Het derde en laatste horloge van Elysee dat we graag even uitlichten is de Elysee The Signature 80660. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan de twee horloges die we eerder genoemd hebben, het is een horloge met een meer klassieke vormgeving. Daarnaast is dit horloge niet alleen stijlvol, maar heeft het ook een uniek design. De aansprekende warme blauwe kleur die zowel in de lederen horlogeband als bij de elegante wijzerplaat terugkomt, is hiervan een belangrijk aspect. Dit horloge is verder voorzien van een horlogekast van edelstaal, met een dikte van 12 mm en een doorsnede van 43 mm. De horlogeband van dit horloge sluit met een doornsluiting. Ook voor dit horloge is er gebruik gemaakt van het uiterst sterke saffierglas. In de basis van dit horloge vinden we een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit horloge is tot 30 meter waterdicht en beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie.

Elysee The Signature 80660 horloge

Alle drie de fraaie modellen die we genoemd hebben van het merk Elysee, zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze Elysee horloges uiteraard in een luxe officiële box met handleiding. Daarnaast ontvang je bij deze horloges twee jaar garantie. Wij verzenden de horloges wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Uiteraard verpakken wij al onze producten uiterst zorgvuldig voordat wij deze versturen. Bekijk dus nu ons uitgebreide aanbod Elysee horloges in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Geplaatst op 18 april 2023 om 16:03 uur

Een mooi horloge van goede kwaliteit is niet alleen een handig accessoire, maar ook een waar sieraad. Een passend horloge maakt je outfit tenslotte helemaal af. Het luxe horloge heeft door de jaren heen dan ook steeds een belangrijke plaats ingenomen. De horloges zijn steeds moderner en nauwkeuriger geworden en bieden alsmaar meer mooie functionaliteiten.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Er zijn horlogemerken die door hun lange geschiedenis en hoogwaardige horloges niet meer weg te denken zijn binnen de horlogerie. Het exclusieve horlogemerk Tag Heuer is er daar absoluut één van. Bij Tag Heuer gelooft men dat overwinningen het gevolg zijn van de beslissingen die we iedere fractie van een seconde maken. Dit is een gedachte die natuurlijk onlosmakelijk verbonden is met de tijd en daarmee met het hoogwaardige horloge. Tag Heuer is een horlogemerk dat zich wat betreft innovatie op het gebied van tijdsmeting, steeds heeft laten inspireren op wat er onder andere nodig was binnen de topsport, waaronder de autosport. De exceptionele uurwerken van Tag Heuer maken het mogelijk iedere fractie van een seconde vast te leggen. Tag Heuer ontwikkelde onder meer de Micrograph, een chronograaf welke wel 5 keer nauwkeuriger was dan alle andere bestaande chronografen. Hiermee werd het de officiële tijdswaarnemer voor de beroemdste sportwedstrijden. Toen de autosport opkwam, was Tag Heuer het eerste horlogemerk dat het Formule 1 wereldkampioenschap sponsorde. De filosofie achter het merk Tag Heuer ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, wanneer je kunt’, laat zien dat het merk innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Dit is dan ook een belangrijk en steeds terugkerend aspect in de geschiedenis van Tag Heuer.

De liefhebber van luxe horloges en van sport in het algemeen, zal zich geïnspireerd en gefascineerd voelen door de geschiedenis van het merk Tag Heuer. Dit maakt dat dit bijzondere merk veel fans heeft door de hele wereld. Daarbovenop komt natuurlijk de verbluffende kwaliteit van de horloges van Tag Heuer. Wanneer je een horloge wilt dat een uiterst punctuele weergave van de tijd biedt in combinatie met een hoge functionaliteit en een tijdloos design, dan ben je bij het merk Tag Heuer op het juiste adres. Met een horloge van Tag Heuer, beschik je altijd over de meest moderne technologie. Wanneer je een echte sportieveling bent, schaf je bovendien bij Tag Heuer een sporthorloge aan van topkwaliteit. Deze zijn uiterst geschikt als sporthorloge, maar zijn bovendien ook zeer stijlvol om te dragen bij een zakelijke of meer casual outfit.

Een mooi voorbeeld van een sporthorloge is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge heeft een robuuste horlogeband die gemaakt is van edelstaal. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van het horloge benadrukt. De horlogekast van dit model is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas. Dit is een glassoort die bekend staat als uiterst sterk, waar niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn. De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en voorzien van zilverkleurige details. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk, wat een solide en uiterst betrouwbare basis garandeert. Met een horloge met een uurwerk van dit kaliber, kun je er altijd van op aan dat je op je horloge kunt bouwen. Dit model van Tag Heuer is bovendien tot maar liefst 300 meter waterdicht en voorzien van een verschroefde kroon, wat dit horloge erg geschikt maakt tijdens verschillende sportieve activiteiten. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je ook in het donker je horloge kunt raadplegen. Tot slot biedt de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 een draaibare bezel en een chronograaf functie.

Kortom, de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is een geheel compleet horloge dat je aanschaft voor nu en voor later. Zowel bij sportieve activiteiten als bij verschillende kledingstijlen is dit horloge een waardevolle en stijlvolle aanvulling. Je kunt dit horloge bij ons in de webshop vinden. Wij bieden deze bovendien met een mooie korting aan ten opzichte van de juweliersprijs. Dit betekent dat je dit hoogwaardige horloge kunt aanschaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Bovendien bieden wij jou de beste service en indien gewenst een passend advies. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van luxe horloges en kunnen je dan ook zeker van dienst zijn wanneer je vragen hebt. Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, creditcard, Paypal en een bankoverschrijving. Wij verzenden de horloges van Tag Heuer bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Is jouw favoriete Tag Heuer horloge er niet bij in onze webshop? Wij kunnen ook andere modellen van het merk leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Wij informeren je dan direct over de mogelijkheden.

Benson Compact watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 11 april 2023 om 15:17 uur

Als jij één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt, is een goede watchwinder onmisbaar. Dit heeft verschillende redenen. In de eerste plaats is ieder automatisch horloge afhankelijk van beweging. Wanneer jij je automatische horloge om de pols hebt krijgt het uurwerk energie via jouw beweging. Wanneer je je horloge niet draagt, is dit een ander verhaal. Op dat moment mist het horloge de benodigde beweging, waardoor het uiteindelijk stil zal komen te staan. Dit is niet alleen vervelend, maar heeft ook gevolgen waar de echte liefhebber zeker niet op zit te wachten. Zo kan dit onnauwkeurigheden in tijdsweergave veroorzaken. Bovendien is het vervelend wanneer je je horloge steeds opnieuw moet gaan instellen. Het gaat dan vaak niet alleen om de tijd, maar bijvoorbeeld ook om een eventuele datumaanduiding, maanfase indicatie of GMT functie.

Benson Compact Double 2.WAG watchwinder

Om deze frustraties te voorkomen en stilstand van je horloge voor te zijn, is de watchwinder uitgevonden. Deze voorziet jouw automatische horloge of horloges van de benodigde beweging, waardoor deze ook bij het niet dragen kan worden opgewonden. Daarbij wordt ook direct de olieverdeling in het horloge juist geregeld, wat zorgt voor het behoud van je horloge. Tot slot kies je met een watchwinder van kwaliteit voor een goede en veilige opbergplaats voor jouw automatische horloges. Kortom, een heleboel goede redenen om over te gaan tot aanschaf van een goede watchwinder.

Maar waar begin je dan met zoeken? Er zijn tal van merken te vinden die watchwinders bieden van goede kwaliteit. Er zijn echter ook merken die er om verschillende redenen uitspringen. Een voorbeeld van een merk dat op dit gebied zeer hoge kwaliteit biedt tegen een interessante prijs, is het merk Benson. Benson is een merk dat afkomstig is uit Nederland en dat om diverse redenen goed bekend staat. Niet alleen vanwege de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van de producten van Benson, maar onder andere ook vanwege de diversiteit die het merk biedt. De collectie van Benson herbergt namelijk watchwinders met een diverse capaciteit, zowel voor diegene met een enkel automatisch horloge, als voor de echte verzamelaar. Daarbij is er bovendien keuze uit watchwinders met zowel Japanse- als Swiss made motoren. Er zijn bovendien designs beschikbaar van het merk met een diverse uitstraling. Zo herbergt de collectie watchwinders die bestaan uit grotere houten kasten, maar ook watchwinders die compact zijn vormgegeven en daardoor zeer handzaam zijn. Bijvoorbeeld watchwinders voor 2 horloges

Graag vertellen we je meer over twee specifieke Benson watchwinders met een compacte vormgeving. Het eerste model betreft de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges en vervaardigd uit hout van mooie kwaliteit. De watchwinder is in zijn geheel zwart van kleur. Dit model van Benson is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze verzorgen een opwinding die zowel doeltreffend als veilig is. Bovendien zijn deze motoren geluidsarm, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is verder voorzien van een modern touchscreen, waarmee voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in te stellen zijn. De speciaal ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een goed zicht hebt op jouw automatische horloges. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit maakt het mogelijk je horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

Een tweede watchwinder van Benson, die eveneens afkomstig is uit de Compact Serie van het merk, is de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder. Ook dit model biedt ruimte voor twee automatische horloges. Deze watchwinder heeft een zeer luxe en elegante uitstraling door het fraaie hout aan de buitenkant van de watchwinder. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur. Ook deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren voor een optimale en betrouwbare wijze van opwinding. Ook bij dit model stel je gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge apart in, met behulp van het innovatieve touchscreen. Tevens beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart biedt ook de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder de handige powerwinding functie en de ingebouwde LED verlichting.

Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor in de watchwinders van het merk vrijwel ieder formaat horloge geplaatst kan worden. Beide genoemde watchwinders van Benson zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop. Ze worden geleverd met twee jaar garantie, een adapter en duidelijke handleiding. Bekijk nu voor foto’s en een duidelijk overzicht de watchwinders in onze webshop! Onze producten worden wereldwijd geleverd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Jouw ideale watchwinder is daarom altijd binnen handbereik.

Als specialist op het gebied van watchwinders hebben wij meer dan 5000 producten op voorraad. Als officieel dealer van verschillende merken bieden wij zekerheid, een ruime keuze en snelle levering.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro horloge

Geplaatst op 4 april 2023 om 14:42 uur

We stellen in dit artikel graag het kleurrijke horlogemerk Meccaniche Veneziane aan je voor. Dit Italiaanse merk biedt een prachtige collectie horloges waarbij het gebruik van levendige kleuren een belangrijk onderdeel is. Daarnaast is natuurlijk technische finesse en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit van belang. Meccaniche Veneziane is daarnaast een merk dat bekend staat als zeer betaalbaar. Hierdoor is het voor menig liefhebber van mooie horloges mogelijk een horloge aan te schaffen van zeer hoge kwaliteit, met een stijlvolle uitstraling. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de uitstraling van de welbekende Rolex horloges en zullen hiermee menig liefhebber weten aan te spreken. Waar het merk voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken, kiest Meccaniche Veneziane nu voor het gebruik van eveneens hoogwaardige Seiko uurwerken. Hierdoor is het merk in staat de horloges tegen nog aantrekkelijkere prijzen aan te bieden.

Bij een merk als Meccaniche Veneziane komt de passie van de horlogemaker duidelijk naar voren. Bij het maken van een nieuw ontwerp, wordt het gehele team van Meccaniche Veneziane hierbij betrokken. Hierbij worden steeds opnieuw ideeën uitgewisseld, waarna er gedetailleerde schetsen worden gemaakt. Wanneer de horloges van Meccaniche Veneziane uiteindelijk worden geproduceerd, is dit een combinatie van het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in combinatie met de kundige hand van de vakman. Waarna de afzonderlijke onderdelen klaar zijn, worden deze door echte experts op dit gebied met de grootst mogelijke zorg geassembleerd. Meccaniche Veneziane gaat hierbij voor enkel perfectie. Daarom worden de horloges wanneer ze klaar zijn nogmaals uitgebreid gecontroleerd op het hoofdkantoor van Meccaniche Veneziane. Er wordt hierbij niets aan het toeval overgelaten.

Ambachtelijk werk is een groot onderdeel van de horloges van Meccaniche Veneziane. Naast de horlogemaker zelf, worden ook voor het vervaardigen van de horlogebanden en zelfs de bijzondere horlogeboxen van het merk echte ambachtslieden ingeschakeld. De prachtige vintage lederen horlogebanden van het merk worden gemaakt van hoogwaardig leder uit Veneto en Toscane. De horlogeboxen van Meccaniche Veneziane zijn op zichzelf al een ‘piece of art’. Deze horlogeboxen zijn van hout en worden vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Met een horloge van Meccaniche Veneziane schaf je dus een mooi compleet plaatje aan.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series met sportieve en moderne designs, zoals de Nereide, Redentore en Arsenale serie. In dit artikel vertellen we je graag meer over een horloge afkomstig uit de Nereide GMT serie van Meccaniche Veneziane. Het gaat specifiek om de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit bijzondere horloge biedt een sprekende combinatie van kleuren. De horlogeband is van bruin leder, met als detail een lichter gekleurd stiksel. De wijzerplaat van het horloge is zwart en wordt omringd door de draaibare bezel in de kleuren blauw en rood. Op de wijzerplaat zijn accenten te vinden in de kleuren rood en wit. De horlogekast van de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van uiterst sterk saffierglas.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro horloge

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is nog één van de modellen met een Swiss made automatisch uurwerk. Deze is mooi afgewerkt met Côtes de Genève. Kenmerkend voor de Meccaniche Veneziane Nereide modellen, is dat deze tot maar liefst 200 meter waterdicht zijn. Dit geldt dus ook voor dit model, waardoor je met dit horloge kiest voor een uitstekende waterdichtheid. Daarnaast is dit horloge ook voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge biedt echter nog veel meer. Zo beschik je met dit model ook nog over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot kun je met de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro gebruik maken van een prachtige GMT functie. Kortom, je kiest met dit bijzondere horloge voor een model met hoogstaande techniek en veel extra functionaliteiten. Combineer dit met de Italiaanse klasse, prachtige materialen en scherpe prijs en je hebt een buitenkansje te pakken! Wij bieden dit model in onze webshop nu ook nog in de uitverkoop aan. Dit betekent dat je dit horloge mét Zwitsers uurwerk nu kunt aanschaffen tegen een zeer uitnodigende prijs. Wanneer jij een passie hebt voor mooie horloges en een stukje technische finesse, is dit horloge echt iets voor jou! De horloges van Meccaniche Veneziane worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in de prachtige houten horlogebox van het merk. In onze webshop vind je een prachtige selectie van de horloges van Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane biedt naast prachtige en stijlvolle herenhorloges, ook elegante damesmodellen aan. Deze horloges zijn vergelijkbaar met de herenmodellen, maar dan in een kleiner formaat. Ook voor de dames biedt het merk hiermee betaalbare kwaliteit en het Italiaanse gevoel voor stijl. Ook voor de dames is het dus zeker de moeite waard de gehele collectie van Meccaniche Veneziane te bekijken!

Zwitserse Davosa horloges

Geplaatst op 28 maart 2023 om 14:30 uur

De Zwitserse Jura staat bekend als het hart van de horlogerie. Verschillende gerenommeerde horlogemerken vonden hier hun oorsprong, waaronder het vandaag de dag Duitse horlogemerk Davosa. Davosa kent een rijke en lange geschiedenis en biedt tot op de dag van vandaag een horlogecollectie die spreekt tot de verbeelding. De kernwaarden van het merk Davosa zijn kwaliteit, duurzaamheid en precisie. Deze aspecten komen dan ook duidelijk tot uiting in ieder afzonderlijk horloge van het merk. Davosa staat daarnaast bekend als een horlogemerk dat een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding biedt. Dit betekent dat je met een horloge van het merk Davosa kiest voor het beste van het beste, maar dan tegen een uiterst aantrekkelijke prijs. Zowel de filosofie als de ambitie van dit merk bestaan uit het vervaardigen van hoogwaardige horloges voor mensen met een echte passie hiervoor, door vaktechnici met de hiervoor benodigde know-how en enthousiasme. Dit heeft geresulteerd in een zeer complete horlogecollectie die iedere liefhebber van luxe horloges weet te bedienen.

De collectie van Davosa is divers te noemen. Zo herbergt de collectie zowel klassieke modellen als meer moderne horloges. Davosa is met name bekend door de sportieve Ternos en Argonautic horlogemodellen, die natuurlijk voor de sportieve man zeer interessant zijn. Deze horloges zijn echter ook zeer goed te combineren met een meer zakelijke- of casual outfit.

We vertellen je graag meer over een tweetal horloges van het merk Davosa, afkomstig uit de Davosa Ternos series. Het eerste horloge dat we graag even voor je in de spotlight zetten, is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90. Dit is een zeer sportief en robuust horloge, die is voorzien van een horlogeband van edelstaal. De horlogeband sluit met een vouwsluiting. Dit is niet alleen een zeer veilige sluiting, maar deze oogt ook uiterst luxe. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. Doordat dit horloge van Davosa is voorzien van het uiterst sterke saffierglas, kan deze zeker tegen een stootje. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte details. De draaibare bezel in de combinatie van de kleuren rood en zwart, zorgt voor een sportieve en speelse touch. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90 is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Deze zorgt ervoor dat je er altijd vanuit kunt gaan dat je op je horloge kunt vertrouwen. Dit model is daarnaast tot maar liefst 200 meter waterdicht, wat dit horloge perfect geschikt maakt voor de echte sportieveling. Bovendien beschik je met dit model van Davosa over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge ook voorzien van een handige GMT functie. Met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90 kies je al met al voor een horloge van Swiss made kwaliteit, welke stijlvol vormgegeven is, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een tweede Davosa horloge die zeker je aandacht verdient, is de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63. Dit exclusieve horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, uitgevoerd in een fraaie kleurencombinatie. Dit horloge sluit eveneens met een vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. Ook de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 is voorzien van topkwaliteit saffierglas, waardoor er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en oogt rustig en overzichtelijk. Fraai detail is de datumloep hierop. Ook dit horloge is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk, wat de echte liefhebber zeker zal weten te waarderen. Bovendien biedt ook dit horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. De Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 is tot slot waterdicht tot maar liefst 200 meter. Ook met dit horloge weet Davosa weer de sportieve man aan te spreken, maar ook alle andere liefhebbers van fraaie automatische horloges met een exclusief design.

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 horloge

Wij kunnen door onze ervaring met- en kennis over luxe horloges wel zeggen dat Davosa één van onze favoriete horlogemerken is. Dit heeft vooral te maken met de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Met een horloge van Davosa kies je voor Swiss made kwaliteit, zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Wij zijn als officieel dealer van Davosa horloges in staat jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Wij werken dan ook al meer dan 10 jaar met veel plezier met Davosa samen. Bekijk nu ons mooie aanbod Davosa horloges en overtuig jezelf! Wij leveren de horloges van Davosa met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is hierbij ook een duidelijke handleiding inbegrepen.

Iron Annie horloge

Geplaatst op 22 maart 2023 om 07:52 uur

Ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar horloge? Wil je een horloge van een echt horlogemerk en niet een exemplaar van het zoveelste trend/mode merk? Lees dan even verder, want in dit artikel schrijven we over een heel interessant Duits horlogemerk dat niet alleen zeer fraaie designs heeft maar ook over een imposante geschiedenis beschikt.

Het horlogemerk Iron Annie is absoluut interessant voor de liefhebber van mooie horloges, die ook interesse heeft in de legendarische vliegtuigindustrie. Dit Duitse horlogemerk staat erom bekend horloges te leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast verwijst de naam ‘Iron Annie’ naar een specifiek vliegtuig. We hebben het dan over de JU-52 met registratie D-AQUI. Dit vliegtuig werd door de Amerikanen vanwege hun bewondering voor dit uiterst robuuste model ‘Iron Annie’ gedoopt.

De Iron Annie horloges zijn robuust, sterk en zeer betrouwbaar. Net zoals de Iron Annie vliegtuigen van destijds. In combinatie met een stukje technische verfijning, hoogwaardige afwerking en een opvallend design, maakt dit de horloges van Iron Annie een mooie optie voor de echte liefhebber en/of verzamelaar. Binnen de collectie van Iron Annie valt onder meer de diversiteit van de uitstraling van de horloges op. Bovendien biedt het merk horloges met verschillende soorten uurwerken, zoals quartz uurwerken en automatische uurwerken. Dit zorgt ervoor dat er een passend Iron Annie horloge beschikbaar is voor mensen met een uiteenlopende persoonlijke smaak of voorkeur. Het merk biedt niet alleen stijlvolle herenhorloges, maar produceert tevens prachtige modellen voor dames. Elk Iron Annie horloge wordt in Duitsland gemaakt door de beste vaktechnici op dit gebied. Met een horloge van Iron Annie schaf je dan ook gegarandeerd een horloge aan dat met de grootst mogelijke zorg is vervaardigd en niet alleen betrouwbaar, maar ook duurzaam is.

Binnen de collectie van Iron Annie vinden we de extra bijzondere Bauhaus serie. De horloges uit deze serie zijn geïnspireerd door de Bauhaus kunststroming, waarbij eenvoud en minimalisme de boventoon voeren. We vertellen je in dit artikel graag meer over twee specifieke modellen afkomstig uit deze serie van Iron Annie. Het eerste model dat we graag nader onder de loep nemen, is de Iron Annie Bauhaus 5066-1. Dit horloge is verkrijgbaar met een comfortabele zwarte lederen horlogeband, maar ook met een Milanese edelstalen horlogeband. Hiermee kies je zelf voor een meer klassieke of meer stoere variant van dit horloge. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en is geheel passend bij de Bauhaus stroming rustig en overzichtelijk. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van K1 mineraalglas. Het horloge is tot 50 meter waterdicht. Prachtig detail bij dit horloge is de glazen bodem, waarmee je een mooi zicht hebt op het hoogwaardige automatische uurwerk van Miyota (Kal. 9132).

Iron Annie Bauhaus 5066-2

Op technisch gebied is de Iron Annie Bauhaus 5066-1 eveneens zeer compleet. Naast een datumaanduiding en secondewijzer biedt dit model namelijk ook een gangreserve aanduiding en lichtgevende indicators. Kort samengevat kies je met de Iron Annie Bauhaus 5066-1 voor een model van Duitse degelijke kwaliteit, met een unieke uitstraling. Door de rustige vormgeving van het horloge is het bovendien passend bij vrijwel iedere outfit. Dit horloge biedt zowel op technisch gebied als op het gebied van kwaliteit en vormgeving het beste van het beste en dat tegen een scherpe prijs!

Een tweede model dat eveneens afkomstig is uit de Iron Annie Bauhaus serie, is de Iron Annie Bauhaus 5066-2. Dit horloge oogt zeer chique, door de combinatie van de zwarte wijzerplaat met goudkleurige accenten. Wat betreft de horlogeband is er ook bij dit model de keuze uit een zwart lederen horlogeband, of een Milanese horlogeband van edelstaal. De horlogekast van het horloge is 12 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm. Deze is vervaardigd uit edelstaal. De Iron Annie Bauhaus 5066-2 Is tot 50 meter waterdicht en voorzien van K1 mineraalglas. Daarnaast is het horloge voorzien van een Miyota automatisch uurwerk (Kal. 9132). Ook hier zorgt de fraaie glazen bodem ervoor dat je je horloge echt aan het werk kunt zien. Met de datumaanduiding, secondewijzer, gangreserve aanduiding en lichtgevende indicators is ook dit horloge van Iron Annie een uitstekende keuze voor iedere liefhebber van luxe horloges.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in één van de bovengenoemde horloges van Iron Annie, kun je deze beter bekijken bij ons in de webshop. Wij bieden bovendien nog vele ander interessante modellen van dit Duitse merk aan. Wanneer je een Iron Annie horloge bij ons als officieel dealer van het merk bestelt, kun je ervan op aan dat het een authentiek Iron Annie horloge betreft. Wij kunnen bovendien vrijwel alle horloges van dit bijzondere merk uit voorraad leveren, zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten. Ieder Iron Annie horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding, in een luxe officiële box. Bekijk dus nu snel ons uitgebreide aanbod Iron Annie horloges en wie weet draag jij snel een prachtig Iron Annie horloge om je pols.

Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK horloge

Geplaatst op 14 maart 2023 om 15:00 uur

Een sportief horloge moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat het horloge comfortabel te dragen is. Je wilt tenslotte geen last hebben van je horloge tijdens je activiteiten. Daarnaast moet het een horloge zijn dat geschikt is voor intensief gebruik. Dat betekent dat een sportief horloge robuust en degelijk is en tegen een stootje kan. Bovendien biedt een hoogwaardig horloge een goede waterdichtheid. Verder heeft een sportief horloge een vlot karakter en uitstraling en is een chronograaf (stopwatch) functie erg handig. Tot slot kun je een sportief horloge bij voorkeur ook raadplegen in het donker, dus het is handig als deze is voorzien van lichtgevende indicatoren. Een sportief horloge draag je vandaag de dag echter niet alleen voor de sport. Daarnaast kun je deze namelijk ook heel mooi tijdens andere gelegenheden dragen. Een sportief horloge kun je bijvoorbeeld heel goed combineren met een zakelijke of juist meer casual outfit. Mooie en betrouwbare sportieve horloges zijn onder meer te vinden in Zwitserland en Duitsland, maar ook Italië biedt een exclusief merk dat uiterst hoogwaardige en sportieve horloges biedt. We hebben het dan over het merk Locman.

Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK

Het Italiaanse merk Locman onderscheidt zich van andere merken doordat zij hoogstaande techniek en hoogwaardige uurwerken weten te combineren met een stukje Italiaanse klasse. De horloges uit de collectie van Locman kenmerken zich onder meer door het gebruik van aansprekende kleuren. Naast de uiterst sportieve modellen van het merk, biedt Locman ook horloges met een meer klassiek karakter. Locman heeft innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Dit maakt dat je met een horloge van Locman kiest voor moderne technologie en het nieuwste van het nieuwste. Locman horloges mogen dan op het gebied van kwaliteit behoren tot het neusje van de zalm, wat betreft de prijs is dit het merk niet aan te zien. Locman biedt een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een Locman horloge altijd veel waar krijgt voor je geld.  Kenmerkend voor het merk is verder het gebruik van onder meer carbon fibre en titanium voor hun horlogekasten. Deze materialen zijn uiterst hoogwaardig en bovendien sterk. Daarnaast geven zij ieder horloge een extra sportieve uitstraling. Het vertrouwen in de horloges van Locman is zo sterk, dat zij zelfs de speciale rechten voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger hebben verkregen. Dit toont nog maar weer eens aan hoe robuust en sterk de horloges van het merk zijn. Locman maakt voor de horloges uit de collectie gebruik van zowel quartz- als automatische uurwerken. Hierbij is er ook nog de keuze uit een 3-handsuitvoering of een chronograaf. Dit maakt dat er altijd een passend alternatief voorhanden is.

Uit de collectie van Locman zijn de Montecristo modellen het meest populair. We vertellen je dan ook graag meer over een specifiek horloge afkomstig uit deze serie. We hebben het dan over de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK. Dit horloge spreekt direct aan door een kleurcombinatie van zwart en oranje, wat een mooi contrast biedt. De horlogeband van het horloge is zwart van kleur en gemaakt van rubber. Dit is soepel te dragen en bovendien goed waterbestendig. De band sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart en voorzien van sprekende oranje accenten. Doordat er voor dit horloge gebruik is gemaakt van saffierglas, is deze goed beschermd tegen beschadiging. De horlogekast van dit model van Locman is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Verder heeft deze een doorsnede van 41mm en een dikte van 14 mm. Dit horloge van Locman is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk, wat betekent dat dit horloge functioneert op batterij. Het voordeel hiervan is een uiterst nauwkeurige tijdsweergave en het feit dat dit uurwerk goed bestand is tegen schokken en stoten. De Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK biedt verschillende mooie extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge over een chronograaf functie, wat natuurlijk uiterst handig is bij sportieve activiteiten. De Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK is met al deze mooie eigenschappen met recht een zeer sportief horloge.

Je vindt een uitgebreid assortiment Locman horloges bij ons in de webshop, waaronder de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK. Wanneer je jouw nieuwe Locman horloge bij ons aanschaft, weet je altijd zeker dat je een uniek Locman horloge ontvangt, aangezien wij officieel dealer van het merk zijn. Wanneer je op zoek bent naar een sportief horloge van zeer goede kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen, zijn de horloges van Locman wat ons betreft een echte aanrader. Bekijk de uitgebreide collectie dan ook nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet! De horloges van Locman worden geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Uiteraard zijn ze verpakt in een luxe officiële box. Je kunt bij aanschaf van een Locman horloge over het algemeen snel van je aankoop genieten, aangezien wij een ruime collectie van het merk op voorraad hebben.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder voor Breitling horloge

Geplaatst op 7 maart 2023 om 14:46 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw automatische horloge dan is het belangrijk te kiezen voor een model van goede kwaliteit. Een watchwinder van Zwitserse afkomst is wat dat betreft altijd een goede keuze. Zwitserland biedt namelijk niet alleen stijlvolle horloges van topkwaliteit maar ook high-end watchwinders die de beste opwinding voor jouw automatische horloges verzorgen. In Zwitserland zijn er modellen te vinden in allerlei soorten en maten, maar ook in verschillende prijsklassen.

Het is dus niet altijd zo dat je bij aanschaf van een Swiss made watchwinder de hoofdprijs hoeft te betalen. Natuurlijk vind je tussen de Swiss made watchwinders modellen die pure luxe en allerlei extra’s bieden. Maar er zijn ook Zwitserse merken die tevens voor diegene met een minder groot budget topkwaliteit watchwinders bieden. Deze modellen zijn vaak eenvoudiger vormgegeven, maar bieden wel een veilige en efficiënte wijze van opwinding. Verschillende Zwitserse merken zijn al jarenlang een waar begrip te noemen op dit gebied. Een voorbeeld van een zeer bekend merk dat watchwinders in verschillende prijsklassen biedt is het merk Swiss Kubik.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Swiss Kubik biedt een mooie collectie watchwinders, waarbij de designs zeer herkenbaar te noemen zijn. Deze zijn namelijk allen kubusvormig en bovendien compact en handzaam. Zowel de liefhebber als verzamelaar met 1 of 2 automatische horloge kan goed terecht binnen de collectie van Swiss Kubik. Het merk biedt namelijk watchwinders voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt Swiss Kubik ook variatie op het gebied van materiaalgebruik. Zo maakt het merk gebruik van verschillende hoogwaardige materialen als aluminium, leder en hout. Daarbij worden de modellen van dit merk uitgevoerd in verschillende kleuren en tinten, waardoor er voor iedereen een passend alternatief voorhanden is. De Swiss Kubik watchwinders bieden een groot voordeel ten opzichte van modellen van verschillende andere merken. Ze kunnen namelijk tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen. Dit in combinatie met de compacte vormgeving van de watchwinders maakt dat de modellen van Swiss Kubik gemakkelijk mee kunnen worden genomen op reis of naar kantoor. Daarnaast is het hierdoor ook een goede optie de watchwinders in een kluis te plaatsen.

Een mooi voorbeeld van een high-end watchwinder van Swiss Kubik, die bovendien betaalbaar is, is de Swiss Kubik Startbox Gray. Dit model is afkomstig uit de Startbox serie van Swiss Kubik, voorheen ook wel bekend als de ABS watchwinders. Met deze watchwinder kies je voor de beste wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, tegen een aantrekkelijke prijs. De Swiss Kubik Startbox Gray is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge. Dit model is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur grijs. Hetzelfde model is bovendien verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, waaronder de kleuren blauw, oranje, rood en de nieuwe kleur aqua. De Swiss Kubik Startbox Gray is voorzien van een Swiss made motor. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast staan deze motoren wereldwijd bekend als zijnde duurzaam, betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik. Swiss Kubik biedt met de Swiss Kubik Startbox Gray dan ook een watchwinder met een zeer hoog gebruikscomfort. Wanneer je wilt kun je ervoor kiezen deze watchwinder uit te breiden met een speciaal beschermglaasje. Deze is tegen een meerprijs aan te schaffen. Hiermee maak je je watchwinder gemakkelijk afsluitbaar. Zo bescherm je op effectieve wijze jouw horloge tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Gray voorzien van een overwind protectie, waarmee je horloge beschermd wordt tegen overspanning.

Met de Swiss Kubik Startbox Gray schaf je samengevat een watchwinder aan waarmee je jouw automatische horloge op de juiste en meest doeltreffende wijze van energie kunt voorzien, van welk merk of type deze dan ook is. Hiermee zorg je er direct ook voor dat de olieverdeling in het horloge perfect geregeld wordt. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloge zeker ten goede. Bovendien heb je altijd een veilige opbergplaats voor je horloge, wanneer je hem niet draagt. De prijs-/kwaliteitverhouding van deze watchwinder is zeer goed te noemen. Swiss Kubik is zelf ook overtuigd van de kwaliteit van de modellen binnen haar collectie, daarom bieden zij dan ook maar liefst 3 jaar garantie op de watchwinders.

Je kunt de Swiss Kubik Startbox Gray en nog vele andere mooie modellen van het merk bij ons aanschaffen in onze webshop. Wanneer je graag advies wilt over welke watchwinder het beste bij je past, kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder! Ook is het mogelijk in onze webshop de watchwinders gemakkelijk met elkaar te vergelijken, zodat je gemakkelijk de overeenkomsten en verschillen tussen de watchwinders te zien krijgt. Bekijk dan ook nu onze uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders en vindt jouw favoriet!

Laco horloges

Geplaatst op 28 februari 2023 om 14:30 uur

Het Duitse horlogemerk Laco is een merk met een indrukwekkende historie. Het merk werd in 1925 opgericht en is zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie. Laco heeft zijn bekendheid voor een groot deel te danken aan de bijzondere pilotenhorloges die zij als sinds 1940 produceren. Daarnaast biedt het merk echter ook diverse andere soorten horloges en weet daarmee een breder publiek aan te spreken. De Laco horloges kenmerken zich onder meer door een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De horloges in de collectie hebben een overwegend retro uitstraling, maar Laco biedt ook meer modern vormgegeven modellen. De basis van Laco bevindt zich in Pforzheim, Duitsland. Belangrijke pijlers voor de experts die werkzaam zijn bij Laco zijn een uitstekende kwaliteit, puur vakmanschap, oog voor detail en een hoge mate van functionaliteit. Dit komt dan ook terug in ieder afzonderlijk horloge uit de collectie van Laco. Of het nu gaat om een retro pilotenhorloge of een stijlvol modern design, met een horloge van Laco draag je een eyecatcher om de pols van topkwaliteit.

Laco Chronographen 862148 Kiel.2 Schwarz

We lichten graag een drietal horloges uit de collectie van Laco voor je uit. Het eerste model dat we graag nader belichten is de Laco Chronographen 862148 Kiel.2 Schwarz. Dit horloge is een mooi voorbeeld van een retro horloge met een nostalgische uitstraling. Het design van dit horloge vindt zijn inspiratie in de historische pilotenhorloges en voert ons dan ook terug naar de tijd van weleer. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van leder in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is eveneens zwart van kleur en wordt beschermd door saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. De horlogekast is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 43mm. Dit horloge is verder voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van Laco( Laco 500 Top Grade). Er is echter meer op technisch gebied. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Bovendien is het horloge uitgerust met een stopwatch functie en een mooie chronograaf functie. Wanneer je op zoek bent naar een fraai pilotenhorloge met een moderne touch, is dit horloge van Laco een echte aanrader.

Het tweede Laco horloge waar we je graag meer over vertellen, is de Laco Classics 862075 Azur 40. Dit horloge heeft een geheel ander design en uitstraling dan het eerder genoemde model. Zo valt dit horloge op door de aansprekende azuurblauwe kleur van zowel de horlogeband als de wijzerplaat. De horlogeband van dit model is gemaakt van nato en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Voor dit model is gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge is verder tot 50 meter waterdicht en voorzien van een Laco automatisch uurwerk van topkwaliteit (Laco 15 movement based on 9015 Miyota). Tot slot beschik je met de Laco Classics 862075 Azur 40 over een datumaanduiding en een secondewijzer. Wanneer je graag een uniek horloge om de pols draagt als echte blikvanger, is dit horloge van Laco absoluut het horloge voor jou!

Het derde en laatste horloge van Laco die we bespreken in dit artikel, is de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm. Het betreft hier opnieuw een fraai pilotenhorloge met een retro design. Dit model van Laco is voorzien van een prachtige bruine lederen horlogeband voorzien van lichtergekleurde stiksels als fraai detail. Deze band sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zwart van kleur. Voor dit horloge is verder gekozen voor het gebruik van saffierglas, waardoor er zeker niet snel krasjes op het glas zichtbaar zullen zijn. De horlogekast van de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm met een doorsnede van 42mm. Dit model van Laco is verder uitgerust met een Laco automatisch uurwerk (Laco 24 movement) welke zorgt voor een basis van topkwaliteit. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een secondewijzer en blue markers. Het horloge is daarnaast voorzien van Superluminova C3. Kortom, ook  met dit model biedt Laco weer een mooi compleet plaatje.

Wanneer je een fraai horloge van Laco wilt bestellen, is het zeker de moeite waard ons ruime assortiment Laco horloges te bekijken bij ons in de webshop. Wij hebben een zeer gevarieerde collectie van het merk beschikbaar en kunnen je bovendien met onze ruime ervaring op dit gebied helpen met een antwoord op je vragen of indien gewenst een passend advies. De horloges van Laco worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet, zodat je direct met je nieuwe horloge aan de slag kunt. Bekijk dus nu onze collectie Laco horloges.