Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  jun
  18

  10% korting op alle Scatola del Tempo watchwinders

  geplaatst om 23:16

   Wij geven onze klanten graag een leuke korting op de Italiaanse watchwinders van Scatola del Tempo. Dit merk wordt handgemaakt in Italië en produceert voornamelijk klassieke watchwinders voor het opwinden van automatische horloges.

  Op vrijwel de gehele collectie Scatola del Tempo watchwinders bieden wij 10% korting t.o.v. de officiële retailprijzen. Hierdoor bespaart u vele honderden euro's. 

  Elke Scatola del Tempo watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie inclusief handleiding. Profiteer nu van 10% korting op vele watchwinders van dit Italiaanse merk.

  jun
  18

  Orbita watchwinders bij BensonTrade.nl

  geplaatst om 09:47

   Het zeer exclusieve merk Orbita watchwinders is vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop. Dit prachtige merk uit de Verenigde Staten behoort tot de top van de watchwinder producenten. Orbita produceert hoogstaande watchwinders, met gepatenteerde techniek, die elk automatisch horloge moeiteloos van energie voorziet. 

  Orbita Rotorwind watchwinders

  De watchwinders van Orbita maken gebruik van speciaal gepatenteerde techniek. Het door Orbita ontwikkelde "Rotorwind" systeem schudt de horloges langzaam op en neer zodat er op een optimale wijze energie wordt overgebracht in het automatische horloge. Het systeem is zeer efficiënt en zeer geschikt voor het opwinden van horloges omdat met een minimale beweging optimaal energie wordt opgewekt in het horloge. 

  Een ander voordeel is dat de Rotorwind watchwinders van Orbita veelal worden aangedreven door een reguliere set batterijen die zeer lang meegaat. Een aansluiting op netstroom is daardoor overbodig. De grotere modellen (voor meer horloges) maken uiteraard wel gebruik van netstroom.

  Orbita Programmable watchwinders

  Naast de Rotorwind modellen heeft Orbita de reguliere programmable watchwinders. Dit zijn watchwinders die een automatisch horloge op de meest voorkomende wijze opwinden; namelijk door rotatie. 

   Het voordeel van de programmable watchwinders is dat deze geheel instelbaar zijn qua functies als draairichting en aantal omwentelingen per dag. Dit maakt dit type watchwinder zeer individualiseerbaar. 

  BensonTrade als officieel dealer van Orbita watchwinders

  Vanaf heden is BensonTrade exclusief en officieel dealer van Orbita watchwinders. Dit betekent dat wij direct inkopen bij Orbita en worden ondersteund op gebied van service, reparaties en after-sales. 

  Alle Orbita watchwinders die in Europa worden geleverd worden vervaardigd in Oostenrijk, waar vakmensen de watchwinders handmatig vervaardigen. Elke Orbita watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie. De modellen vanaf 12 horloges worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België.

  jun
  17

  De pilotenhorloges van Aviator Swiss

  geplaatst om 08:05

   Pilotenhorloges zijn al sinds oudsher populair aangezien ze symbool staan voor de mens die vliegt. Vliegen is nog steeds iets nostalgisch en bijzonders. Immers, het is razend knap hoe een piloot met een stalen vliegtuig opstijgt en weer veilig landt. 

  Er zijn diverse horlogemerken die een collectie pilotenhorloges hebben naast hun andere series. Er zijn echter maar weinig merken die zich volledig toeleggen op de productie van pilotenhorloges. Het Zwitserse Aviator (Swiss) doet dit wel. De collectie van Aviator Swiss bestaat volledig uit horloges die zijn gebaseerd op de luchtvaart. 

  Aviator Swiss sponsort het Russische stuntteam "Swifts" dat de meest opzienbarende stunts uithaalt in de lucht. Het weerspiegelt de ultieme vrijheid dat menig horlogeliefhebber aantrekt. 

  De Aviator Swiss horloges hebben een Zwitsers uurwerk als hart van het horloge. Het sterke saffierglas en een goede waterdichtheid completeren het horloge. Als officieel dealer van Aviator Swiss leveren wij alle horloges inclusief 2 jaar garantie in een chique horlogebox met handleiding en internationaal garantiekaartje. 

  Bekijk hier de collectie Aviator Swiss horloges

  jun
  10

  MoVas horloge uitverkoop, minimaal 30% korting!

  geplaatst om 10:14

   Wij stoppen als officieel dealer van het horlogemerk MoVas. Het merk uit Singapore kon niet aan de verwachtingen voldoen op gebied van service en aftersales die onze klanten mogen verwachten. 

  Op alle Movas horloges geven wij minimaal 30% korting. Dit zolang onze voorraad strekt. Elk MoVas horloge wordt geleverd met 1 jaar garantie, in een luxe horlogebox. 

  jun
  1

  De Orbita watchwinder voor optimale opwinding

  geplaatst om 18:10

   Chuck Agnoff kreeg van zijn vrouw een gouden Rolex ter ere van zijn pensioen. Na het horloge een paar dagen niet gedragen te hebben stond het stil. Hierdoor moest hij het horloge opwinden en de tijd, dagaanduiding en datum van het horloge opnieuw instellen. De eerste gedachte van Chuck Agnoff was "dit kan eenvoudiger". Hij stelde zijn pensioen uit en startte zijn bedrijf Orbita watchwinders, een firma die zich specifiek toelegt op de vervaardiging van high-end watchwinders voor speciale automatische horloges.

  Orbita watchwinders, handgemaakt in de EU. 

  Van oorsprong is Orbita een merk uit de VS, maar haar afdeling in Europa bouwt zelfstandig alle Orbita watchwinders voor de Europese markt. Hierbij worden hoogwaardige materialen uit Europa gebruikt om het beste resultaat te bereiken. Een Orbita watchwinder laat zich het beste omschrijven als een bijzonder hoogwaardige watchwinder waarbij kwaliteit en sublieme materialen een perfecte combinatie vormen. 

  Door gebruik te maken van materialen als echt hout, carbon en glas ontstaan prachtige watchwinders. De collectie van Orbita kent diverse modellen, van klein tot groot en van modern tot klassiek. Orbita onderscheidt zich niet op basis van prijs, maar op basis van kwaliteit. Doordat de productie in Europa plaatsvindt ligt de nadruk voornamelijk op perfectie en Europese herkomst van materialen. 

  Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop(s).

  Als pioneer en grootste aanbieder op gebied van watchwinders in de BeNeLux hebben wij een samenwerking met Orbita gesloten waarbij onze webshops zich exclusief en officieel dealer mogen noemen van Orbita watchwinders. Dit betekent dat u bij ons de meest actuele collecties vindt en wij u alle garanties bieden op gebied van originaliteit, garantie en aftersales. 

  Heeft u een hoogwaardige collectie automatische horloges? Dan is een Orbita watchwinder een prima accessoire voor uw uurwerken. 

  mei
  31

  Rapport watchwinders voor uw automatische horloges

  geplaatst om 12:52

  De Rapport watchwinders worden vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en kunnen we typeren als klassiek, stijlvol en typisch Brits. Waar diverse merken zich concentreren op moderne watchwinders focust Rapport zich voornamelijk op hoogwaardige klassiek vormgegeven watchwinders. Dit vloeit voort uit de lange historie van het Britse merk op gebied van horloges, horlogeboxen en opwindtechniek voor automatische horloges.

   Rapport watchwinder voor uw automatische horloges.

  Een Rapport watchwinder is geschikt om alle automatisch horloges, ongeacht merk of type, op te winden. Doordat elke watchwinder is uitgerust met de nodige techniek is het instellen van de draairichting of het aantal omwentelingen per dag een kleine moeite.

   Wanneer u geen modern vormgegeven watchwinder wilt, omdat u deze niet mooi vindt of deze bijvoorbeeld niet bij uw interieur past, kunt u zeker een Rapport watchwinder overwegen. De stijlvolle Britse watchwinders bieden veel kwaliteit en gebruikersgemak.

  Officieel dealer van Rapport watchwinders

  Onze collectie watchwinders kent diverse bekende merken waaronder Rapport. Wij voeren een uitgebreide collectie van dit merk bestaande uit klassieke maar ook meer modern vormgegeven watchwinders.

  Als officieel dealer van Rapport watchwinders bieden wij u de nieuwste watchwinders, uitgebreide service en aftersales. Elke watchwinder wordt geleverd in een fraaie doos met handleiding en 2 jaar garantie.

  mei
  30

  Oris horloges nu spectaculair afgeprijsd

  geplaatst om 17:02

  Heeft u altijd al een Zwitsers horloge willen dragen? Nu komt het dragen van een origineel Zwitsers horloge wel erg dichtbij want wij bieden op alle Oris horloges een interessante korting. Dit betekent dat uw voordeel ten opzichte van de officiële Oris winkelprijzen oploopt tot wel 30%.

   Zwitserse klasse in elk Oris horloge.

  Het horlogemerk Oris een bekende onder de horlogemerken. Dit merk produceert al geruime tijd fraaie hoogstaande horloges waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Dit merk is niet zomaar een horlogemerk, het behoort tot de grote merken wereldwijd en verrast elk jaar met schitterende horloges.

  Wij hebben momenteel nog enkele Oris horloges op voorraad met hoge kortingen. Hieronder hebben wij nog een enkele limited edition, dit is een in beperkte oplage geproduceerd horloge. Een dergelijke limited edition is populair onder verzamelaars en echte fans van Oris. Een belangrijk voordeel is dat een dergelijk horloge meer waardevast is dan een regulier ander model uit de collectie.

  Uiteraard leveren wij alle Oris horloges met 2 jaar garantie, in de originele box inclusief handleiding. Draagt u deze zomer een fantastisch Oris horloge? Bekijkt u hier de Oris horloges en profiteer snel van de hoge korting op deze laatste stuks.

  mei
  30

  Stijlvolle en betaalbare horloges van Kienzle

  geplaatst om 16:53

  Er is voor de consument zoveel te kiezen op gebied van horloges. Er zijn pilotenhorloges, duikhorloges, sporthorloges, klassieke horloges en moderne horloges. Eigenlijk is er zoveel keus dat veel mensen het overzicht een beetje kwijt raken. Welk horlogemerk is aantrekkelijk wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven maar wel een serieus horloge wilt dragen?

   Kienzle horloges met Duitse kwaliteit.

  Een voorbeeld van een interessant horlogemerk is Kienzle. Dit merk heeft betrouwbare horloges in zowel een klassieke als moderne stijl.

  De Kienzle collectie herbergt herenhorloges maar ook dameshorloges. Het leuke van Kienzle is dat de horloges er goed uitzien maar vooral zeer acceptabel geprijsd zijn. U koopt al een Kienzle horloge vanaf 99,00 euro. Dat is inclusief een chique horlogebox, handleiding en 2 jaar garantie.

  Als officieel dealer van Kienzle horloges zijn wij erg te spreken over dit merk. Het biedt veel kwaliteit, ruime keus en leuke prijzen. Bent u benieuwd geworden naar de actuele Kienzle horloges? Bekijkt u hier de volledige collectie.

  mei
  29

  Wilt u meer weten over watchwinders? Lees Watchwinder Blog...

  geplaatst om 12:43

   De watchwinder wordt gezien als de ultieme accessoire voor een automatisch horloge. Het is niet alleen een prachtig gezicht wanneer het horloge ronddraait in een fraai kastje, het is ook nuttig aangezien het horloge voorzien blijft van energie waardoor het niet gaat stilstaan.

  Wanneer u geïnteresseerd bent in watchwinders dan raden wij u Watchwinder Blog aan. Dit blog schrijft uitgebreid over diverse merken, houdt interviews met CEO's van deze merken en test watchwinders om een compleet beeld te krijgen.

  Er komen watchwinder merken aan bod in de laagste en hoogste prijsklasse, bekende merken en minder bekende merken. Daarnaast komt nieuwe techniek en innovatie vaak ter sprake.

  Benieuwd geworden? Leest u hier meer over watchwinders op Watchwinder Blog.

  mei
  15

  Benson horlogeboxen voor uw horlogecollectie

  geplaatst om 19:58

   Een horlogebox is een zeer geschikte manier om één of meerdere horloges samen en veilig op te bergen. Een voordeel is dat alle horloges bij elkaar liggen waardoor u direct een overzicht heeft van uw collectie. Het bespaart tevens tijd wanneer u een horloge kiest dat u die dag wilt dragen. Daarnaast is een horlogebox een goede accessoire op gebied van veiligheid. In een horlogebox zijn de horloges veilig voor stof of kindervingers. U kunt uw horlogecollectie ook opbergen in de horlogebox, waarna u deze op een goede plek bewaard. Bijvoorbeeld uit het zicht of in een kluis.

   Onze collectie horlogeboxen telt voornamelijk modellen die vervaardigd zijn van fraai leder. Al onze horlogeboxen worden met de hand gemaakt. Hierdoor garanderen wij absolute kwaliteit en een uniek product tegen een zeer scherpe prijs.

  Een horlogebox is niet aan handig voor uw horlogecollectie maar ook een leuk cadeau voor een vriend, familielid of collega die een passie heeft voor horloges. Een dergelijk cadeau wordt erg gewaardeerd en komt altijd van pas.

  Wij hebben horlogeboxen in verschillende maten, kleuren en designs. Bent u op zoek naar een fraaie horlogebox? U slaagt zeker in onze webshop!

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+