Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  feb
  10

  Schaumburg horloges bij BensonTrade

  geplaatst om 10:27

   Graag binden wij hoogwaardige horlogemerken aan ons. Een horlogemerk dat ons al tijden aanspreekt is Schaumburg uit Duitsland. Dit fraaie horlogemerk is een niche merk dat zich specialiseert in het produceren van hoogwaardige horloges met automatische uurwerken. Hoogwaardige materialen, Zwitserse uurwerken en een aanspreken design staan hierbij voorop.

  De Schaumburg horloges worden sinds 1998 geproduceerd in Rinteln, Duitsland. De collectie van dit horlogemerk kenmerkt zich door uiteenlopende series, van klassiek tot modern. Het leuke van de Schaumburg horloges is dat het niche-merk horloges zijn. Dit wil zeggen dat het merk en de productie kleinschalig zijn en de nadruk wordt gelegd op kwaliteit. Het merk promoot zichzelf niet door dure reclames maar door haar producten zelf. Goede voorbeelden van andere niche-merken zijn Steinhart, Archimede en Obris Morgan. 

  Wij presenteren de Schaumburg horloges binnenkort. Elk Schaumburg horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met 2 jaar garantie en handleiding. 

  jan
  30

  Nieuwste Zeppelin horloges 2015 nu in onze webshop!

  geplaatst om 10:45

   Als officieel dealer van Zeppelin horloges verkrijgen wij elk jaar de allernieuwste modellen. Hier kijken we altijd naar uit omdat dit Duitse horlogemerk ontzettend interessante en betaalbare horloges produceert die zich onderscheiden van andere horlogemerken. De klassieke vormgeving in combinatie met Zwitserse en Japanse uurwerken zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. 

  De nieuwste Zeppelin horloges vallen binnen de reeds bestaande series "100 Years of Zeppelin" en "LZ129 Hindenburg". Beide series zijn behoren tot de meest populaire series van het merk en bestaan al enkele jaren. 

  De ontwerpers van Zeppelin hebben gekozen voor diverse modellen met een gouden of rosé kleurige horlogekast. De bruin of zwart lederen horlogeband zorgt voor een fraai contract hetgeen de fraaie uitstraling ten goede komt. 

  Aan de LZ129 Hindenburg serie zijn diverse modellen met een maanfase aanduiding toegevoegd. Deze speciale functie geeft de stand van de zon en maan aan en wordt door horlogeliefhebbers beschouwd als een interessante functie. Wij vinden het vooral een leuke toevoeging voor het design. 

  Bent u op zoek naar een betaalbaar horloge dat klasse en luxe uitstraalt? Bekijkt u dan snel de Zeppelin horlogecollectie 2015. Als officieel dealer leveren wij elk horloge inclusief 2 jaar garantie, garantiekaart en luxe horlogebox. 

  jan
  25

  RSC horloges, voor de echte horlogeliefhebber!

  geplaatst om 10:47

   Wij presenteren u graag RSC horloges. Dit relatief nieuwe horlogemerk van Ronald Steffen produceert fraaie horloges die gebaseerd zijn op de Eerste Wereldoorlog (WOI).

  De horloges zijn gelimiteerd op 250 stuks per serie, en opgedeeld in series naar land; Engeland, Frankrijk en België. Nederland zal spoedig volgen met een bijzondere Fokker-serie.

  Als officieel dealer bieden wij u de nieuwste RSC horloges inclusief 2 jaar garantie en luxe box.

  Wij hebben alle modellen op voorraad zodat wij uw bestelling direct uit ons magazijn kunnen verzenden. 

  Bekijkt u snel de fraaie RSC horloges! 

  jan
  14

  Van Speyk is officieel tijdsponsor van Vitesse

  geplaatst om 18:40

   Vandaag vernamen wij van het horlogemerk Van Speyk dat zij per heden officieel tijdsponsor zijn geworden van de voetbalclub Vitesse. Het merk zal zichtbaar zijn tijdens de wedstrijden van Vitesse op de scoreboarden, met als eerste wedstrijd Vitesse-PSV aankomende zaterdag. Daarnaast is Van Speyk al zichtbaar op de officiële website van Vitesse.

  Over enkele maanden presenteert Van Speyk het officiële Vitesse horloge. Een uniek horloge dat volledig in de stijl en kleuren van Vitesse wordt geproduceerd. Een absolute "must-have" voor de echte Vitesse fan.

  Leest u hier de diverse publicaties omtrent de samenwerking van Van Speyk en Vitesse:

  Facebook Van Speyk

  Vitesse.nl

  Facebook Vitesse

  Twitter Vitesse

  jan
  11

  Horlogeboxen voor het opbergen van uw horloges.

  geplaatst om 14:14

   Een horlogebox is bedoeld voor het veilig opbergen van horloges in combinatie met het gemak om snel het gewenste horloge eruit te nemen en het te dragen. Horlogeboxen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals kunststof, leder of hout.Wij kiezen in onze collectie uitsluiting voor lederen horlogeboxen. Waarom? Omdat leder een fraaie en luxe uitstraling heeft en qua prijs aantrekkelijker is dan echt hout (let op: veel "houten" horlogeboxen in eenzelfde prijsklasse zijn niet van echt hout maar van MDF). 

  Benson horlogeboxen, geschikt voor alle type horloges.

  Onze collectie Benson horlogeboxen bestaat uit fraaie lederen horlogeboxen waarin u vrijwel elk horloge, ongeacht merk of model kunt opbergen. Een goede horlogebox is solide en geeft elk horloge voldoende ruimte zodat de horloges niet beschadigd kunnen raken.

   Wij produceren onze eigen Benson horlogeboxen in eigen beheer. Hierbij streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. In de fabriek kiezen wij de materialen, kleuren en formaten van de horlogebox. Daarna kiezen we voor een mooie afwerking zodat de horlogebox een fraaie accessoire is voor de horlogecollectie. Een horlogebox moet niet alleen handig zijn, het oog wilt ook wat.

  Horlogebox als leuk cadeau

  De meeste horlogeboxen worden verkocht aan mensen die hun horlogecollectie veilig willen opbergen. Immers, elk horloge bewaren in de officiële doos van het merk zelf is geen doen. Het voordeel dat een horlogebox biedt is dat het een verzameling van horloges is zodat je snel het gewenste horloge bij de gelegenheid en/of kleding kiest.

  Een horlogebox is ook een ontzettend leuk cadeau voor een vriend/vriendin, collega of familielid. Bekijkt u onze collectie horlogeboxen hier, zodat u uw horloges veilig en fraai kunt opbergen.

  jan
  8

  RSC horloges binnenkort bij BensonTrade

  geplaatst om 14:59

  RSC is een nieuw horlogemerk uit België dat een creatie is van Ronald Steffen vanwege zijn interesse in de eerste wereldoorlog (WOI). De RSC horloges zijn derhalve geïnspireerd door WOI hetgeen tot uitdrukking komt in het ontwerp, de stijl en details. 

  RSC horloge series: Fokker, Sopwith F1, SPAD XIII en Vickers

  Elke serie uit de collectie RSC horloges is vernoemd naar een belangrijk vliegtuig uit WOI. Momenteel zijn er drie series die binnenkort worden uitgebreid met een vierde serie, Fokker. Speciaal voor de Nederlandse consument zal deze laatste serie erg interesant zijn. 

  De huidige series zijn als volgt onder te brengen: Sopwith F1 (België), SPAD XIII (Frankrijk) en Vickers (Engeland)

  De RSC horloges hebben een Japans quartz uurwerk en piloten uitstraling. De 48mm doorsnede van de edelstalen horlogekast zorgt voor een goede afleesbaarheid van de tijd. Hetgeen voor piloten in de oorlog erg belangrijk was. Op de achterkant van elk horloge staat een gegraveerd vliegtuig.

  Het leuke van de RSC horloges is dat elke serie gelimiteerd is op slechts 250 stuks wereldwijd. Hierdoor is elk RSC horloge een uniek uurwerk en blijft het bijzonder voor een langere periode. 

  Als officieel dealer van RSC horloges presenteren wij de volledige collectie binnen enkele dagen op onze website. Alle horloges zullen vanuit voorraad leverbaar zijn. Wanneer u geïnteresseerd bent in WOI, vliegtuigen of fraaie horloges zal de RSC horlogecollectie u zeker aanspreken.

  dec
  31

  Unieke klasse van Schäuble & Söhne horloges

  geplaatst om 09:44

   Er zijn horlogemerken die minder bekend zijn dan merken als Breitling, IWC, Rolex of Tag Heuer maar wel eenzelfde of betere kwaliteit en luxe uitstraling bieden. Een dergelijk merk is Schäuble & Söhne uit Karlsruhe, Duitsland. Dit fraaie horlogemerk specialiseert zich op gebied van luxe horloges waarvan het grootste deel geproduceerd wordt in eigen huis. Hierdoor ontstaan ware meesterwerken die een puur karakter hebben en volledig authentiek zijn. De echte horlogeliefhebber weet deze horloges te waarderen aangezien ze zeer veel kwaliteit voor hun prijs bieden en origineel blijven. 

  Schäuble & Söhne horloges voor de echte liefhebber.

  Met grote passie en liefde voor het horlogemakersvak produceert Schäuble & Söhne hoogwaardige horloges met Duitse degelijkheid. De ontwerpen zijn klassiek maar hebben soms een moderne inslag. Tevens kan elk horloge naar wens gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een gravure in de horlogekast of rotor. Daarnaast kan elk uurwerk een "upgrade" krijgen door het uurwerk een meer luxe uitstraling te geven. 

  De basis van de Schäuble & Söhne horloges wordt altijd gevormd door een Zwitsers automatisch of mechanisch uurwerk. Hierdoor is elk horloge dat het atelier verlaat een uiting van kwaliteit en vakmanschap. 

  Bent u geïnteresseerd in een fraai Duits horloge van Schäuble & Söhne? Binnenkort presenteren wij de allernieuwste modellen, waarvan u in dit artikel al een afbeelding aantreft. 

  dec
  27

  Betaalbare luxe: Paul Design watchwinders

  geplaatst om 12:53

  Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Het kiezen van een goede watchwinder hangt af van de grootte van de horlogecollectie en het budget. In het middensegment zijn er aantrekkelijke merken zoals Heisse & Söhne, Wolf, Rapport en Paul Design. Dit laatste merk produceert watchwinders die steeds populairder worden. Dit is voornamelijk vanwege de attractieve prijs en hoogwaardige kwaliteit die de Paul Design watchwinders bieden. 

   Paul Design watchwinders voor alle automatische horloges.

  Een watchwinder van Paul Design kenmerkt zich door sterke Japanse motoren, een speciaal ontwikkelde aandrijving en hoogwaardige materialen die veelal door de grote c.q. bekende merken worden gebruikt. Toch weet Paul Design haar watchwinders aan te bieden voor een zeer acceptabele prijs. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat het merk jaarlijks flink groeit. Als officieel dealer van Paul Design watchwinders bieden wij de allernieuwste modellen, inclusief 2 jaar garantie en aantrekkelijke verzendkosten voor wereldwijde verzending. 

  Hier vindt u de gehele Paul Design watchwinder collectie. Vrijwel alle modellen zijn vanuit voorraad direct leverbaar. 

  dec
  24

  Ceramic horloges: veel kwaliteit tegen een lage prijs!

  geplaatst om 16:40

   Liefhebbers van horloges lopen het risico dat hun geliefde horloge krasjes in de edelstalen kast of het glas oplopen. Dit zorgt direct voor een beschadiging die het horloge net even minder mooi maakt. Hiervan heeft u geen last wanneer u een Ceramic horloge draagt. De Ceramic horloges zijn gemaakt van, de naam zegt het al, keramiek. Dit is één van de hardste materialen op aarde en daardoor zeer bestand tegen invloeden van buitenaf. Keramiek is zo sterk dat het (bijna) krasvrij is. Het saffierglas van de Ceramic horloges zorgt ervoor dat het glas vrijwel niet bekrast kan raken. Deze beide eigenschappen zorgen ervoor dat een Ceramic horloge altijd als nieuw blijft. 

  Ceramic Black H2 en Ceramic T-serie T1 zijn weer op voorraad.

  De meest populaire modellen van Ceramic zijn de H2 en de T1. Beide modellen hebben de afgelopen jaren gezorgd voor veel tevreden klanten. Helaas waren beide modellen gedurende 4 maanden uitverkocht en hebben wij ze opnieuw laten produceren. Vandaag zijn de Ceramic H2 en T1 weer binnengekomen in ons magazijn. Per heden zijn ze uit voorraad leverbaar

  Bekijkt u hier de fraaie Ceramic horloges! Met een Ceramic horloge om uw pols maakt u indruk op elke horlogeliefhebber! 

  dec
  19

  Kerstaanbieding: Locman horloges met hoge kortingen!

  geplaatst om 15:53

   In Italië, op het eiland Elba, worden prachtige horloges vervaardigd. Het horlogemerk Locman is naast bekende merken zoals Ferrari, Gucci, Prada een belangrijk export product op gebied van luxe producten. De Locman horloges kenmerken zich door een eigentijdse stijl die met Italiaanse passie en gevoel voor design wordt gecombineerd. De absolute topmodellen van Locman vallen onder de serie Montecristo. Deze serie horloges is uitermate populair en kan zich qua techniek, kwaliteit en uitstraling makkelijk meten met de bekendste horlogemerken.

  Als officieel dealer van Locman hebben wij diverse Locman horloges als Kerstaanbieding spectaculair afgeprijsd. Al deze horloges zijn op voorraad en direct leverbaar. De kortingen kunnen oplopen tot wel 45% t.o.v. de officiële retailprijzen. Hierdoor is onze voorraad beperkt en geldt op = op. 

  Wilt u deze Kerst een zeer fraai Italiaans Locman horloge dragen? Bekijkt u dan hier de actuele collectie Locman horloges met zeer hoge kortingen. 

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+