Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Horloges tot 200 euro

Geplaatst op 7 november 2023 om 14:33 uur

Voor een fraai horloge van goede kwaliteit hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Zo zijn er horloges van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar onder de 200 euro. Er zijn verschillende horlogemerken te vinden die dergelijke horloges hebben in hun collectie.

Mooie voorbeelden van merken met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding op dit gebied, zijn de horlogemerken Van Speyk, Junkers en Iron Annie. De laatste twee genoemde merken zijn Duitse horlogemerken, die beiden vallen onder de horlogeproducent Pointtec. Beide horlogemerken bieden een zeer diverse collectie horloges, waarbij er de keuze is uit automatische-, mechanische- en quartz horloges. Voor een fraai pilotenhorloge ben je bovendien bij beide merken op het juiste adres. Daarnaast bieden Junkers en Iron Annie ook meer klassieke en moderne horloges in hun assortiment, zodat vrijwel iedere liefhebber wel een passend horloge zal kunnen vinden binnen de collectie van één van beide merken.

Van Speyk is een Nederlands merk dat topkwaliteit, een fraai design en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien biedt het merk robuuste horloges binnen de collectie, die perfect geschikt zijn voor de echter sportieveling. Ook van Speyk biedt horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling en karakter. Met een Van Speyk horloge kies je voor een ware blikvanger om de pols.

We vertellen je graag meer over één specifiek horloge van ieder merk dat we hierboven genoemd hebben. We beginnen met een zeer exclusief design uit de collectie van Van Speyk, namelijk de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL. Dit horloge is afkomstig uit de nieuwste lijn van het merk. Van Speyk heeft met dit model stijlvolle elementen weten te combineren met de eigenschappen van een authentiek pilotenhorloge. De horlogeband van het horloge is gemaakt van zwart leder en sluit met een doornsluiting. Het Van Speyk logo in het leder van de band, benadrukt het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 45mm. Ook op de achterkant van de horlogekast prijkt het logo van Van Speyk. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en voorzien van blauwe details. Deze wordt beschermd door zeer sterk saffierglas. Het hoogwaardige quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, is afkomstig van het merk Ronda. Met een uurwerk van dit kaliber ben je verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam horloge, dat bovendien zeer punctueel is. Met de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL kies je voor een luxe horloge met alles erop en eraan. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast zijn er ook een chronograaf- en stopwatch functie voorzien. Tot slot is dit horloge van Van Speyk tot 100 meter waterdicht.

Het tweede horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is wanneer je op zoek bent naar een luxe horloge onder de 200 euro, is de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Doordat dit model vrijwel in zijn geheel in zwart is uitgevoerd, oogt deze zeer stijlvol en chique. Zowel de lederen horlogeband als de wijzerplaat zijn namelijk zwart van kleur. Ook de kenmerkende minimalistische stijl die bij de Bauhaus stroming hoort komt hierdoor duidelijk tot uiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. Dit Iron Annie horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk (op batterij) van het wereldwijd bekende merk ETA. Tot slot beschik je met de Iron Annie Bauhaus 5046-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het laatste horloge waaraan we in dit artikel graag aandacht besteden is van het merk Junkers. Het gaat specifiek om de Junkers Hugo Junkers 6686-1. Dit horloge van Junkers is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is uniek door het witte streeppatroon in combinatie met de rode en zwarte accenten. Voor dit horloge is daarnaast gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De Hugo Junkers 6686-1 is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 5020.B). Dit horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Al met al een zeer compleet plaatje voor onder de 200 euro.

Wil je één van de genoemde modellen onder de 200 euro graag bestellen of beter bekijken? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie fraaie horloges van verschillende gerenommeerde merken.

Ook voor passend advies of een antwoord op je vragen kun je bij ons altijd terecht! Wij leveren bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL, waardoor onze horloges voor jou altijd binnen handbereik zijn. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop!

Betaalbare Mare Unlimited Greenwich horloges

Geplaatst op 31 oktober 2023 om 14:39 uur

Een fraai horloge hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak betaal je voor de merknaam en marketing van een horlogemerk. Veel horlogemerken zijn hier erg goed in, maar als je goed kijkt is het maar de vraag of ze zoveel beter of unieker zijn dan andere merken. Maar er zijn een aantal horlogemerken die zeker het overwegen waard zijn wanneer je wel voor kwaliteit gaat maar niet persé voor een bekend merk. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een horlogemerk dat horloges biedt met de welbekende Rolex look and feel, tegen een aantrekkelijke prijs.

We hebben het dan over het jonge horlogemerk Mare Unlimited. De collectie van Mare Unlimited herbergt fraai vormgegeven horloges van hoge kwaliteit. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kies je met een horloge van Mare Unlimited voor veel waar voor je geld. Om je een indruk te geven van de aansprekende horloges van dit merk, lichten we drie horloges uit de collectie van Mare Unlimited graag nader voor je uit.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK

Het eerste horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Dit horloge is voorzien van een rubberen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. Door de combinatie van deze horlogeband met het relatief lichte gewicht van het horloge, is deze zeer comfortabel om te dragen. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en slechts 8mm dik. De doorsnede van het horloge is 40 mm. De wijzerplaat van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK is zwart van kleur. De rode secondewijzer is hierbij een leuk speels accent. Het horloge is verder voorzien van extreem sterk saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Dit model van Mare Unlimited is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda. Dit is een zeer betrouwbaar en nauwkeurig uurwerk, dat bovendien goed bestand is tegen schokken en stoten. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK biedt tot slot zeer mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Daarnaast is het horloge ook nog uitgerust met een handige GMT functie. Al met al een zeer compleet en hoogwaardig horloge tegen een scherpe prijs.

Het tweede horloge uit de collectie van Mare Unlimited die we graag even in de schijnwerpers plaatsen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK. Ook dit horloge van het merk is voorzien van een soepele rubberen horlogeband, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. De draaibare bezel is uitgevoerd in de combinatie van de kleur zwart en fris groen. De groene kleur komt daarnaast ook terug als accent in de vorm van de secondewijzer. Ook dit horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van het hoogwaardige saffierglas. Het hart van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Ronda. Hiermee ben je er zeker van dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Naast de genoemde draaibare bezel en secondewijzer, beschik je bovendien over verschillende extra functionaliteiten. Zo biedt het horloge een datumaanduiding, verschroefde kroon en een GMT functie. Met deze laatste functie kun je een tweede tijd instellen. Dit is natuurlijk handig voor op vakantie of zakenreis, maar ook gewoon een leuke gadget. Tot slot is het horloge voorzien van Superluminova, dat licht geeft in het donker. Zo is je horloge onder vrijwel alle omstandigheden goed afleesbaar.

Last but not least noemen we de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK. Dit horloge heeft een stijlvolle uitstraling door de fraaie kleurencombinatie van zwart, bruin en goudkleur. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. Deze horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat is geheel zwart en is omringd door een fraaie draaibare bezel in de kleuren zwart, bruin en goud. De wijzerplaat wordt beschermd door het welbekende saffierglas. Dit horloge van Mare Unlimited is tot 100 meter waterdicht en uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Ronda. Ook met dit horloge van Mare Unlimited kies je voor een model van hoge kwaliteit met alles erop en eraan. Zo is dit horloge uitgerust met een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model echter ook een verschroefde kroon en een handige GMT functie. Kortom, een uitstekende keuze als je het perfecte horloge zoekt!

Zoals eerder genoemd zijn de horloges van Mare Unlimited zeer goed betaalbaar, ondanks het treffende design, hoogwaardige uurwerk en de hoge kwaliteit. Je hebt nu echter de mogelijkheid deze horloges bij ons in de webshop te bestellen met een mooie extra korting. Dit is dan ook de uitgelezen kans om een hoogwaardig horloge aan te schaffen, tegen een extra scherpe prijs.

Je bent met een horloge van dit kaliber altijd bij de tijd en je draagt een echte eyecatcher om de pols! Wacht dus niet langer en bekijk de verschillende modellen nu bij ons in de webshop!

Als officieel dealer van Mare Unlimited horloges bieden wij je 100% zekerheid, de beste prijs en duidelijke garantie. Daarnaast leveren wij uit voorraad.

Benson Compact Double 2.BS watchwinder

Geplaatst op 24 oktober 2023 om 14:48 uur

Een fraai automatisch horloge verdient uiteraard een stijlvolle watchwinder om in te worden opgewonden en opgeborgen. Dit hoeft echter zeker niet altijd te betekenen dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Er zijn namelijk merken binnen de horlogerie die met name bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten en derhalve hoogwaardige en complete watchwinders bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Benson Compact Double 2.BS Watchwinder

Ben jij als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges bijvoorbeeld al bekend met het Nederlandse merk Benson? Zo niet, is het zeker de moeite waard de collectie van Benson eens te bekijken. Benson staat namelijk onder meer bekend vanwege de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders uit de collectie, in combinatie met de scherpe prijzen waartegen deze worden aangeboden. Met een watchwinder van Benson kies je daarom niet alleen voor het beste voor jouw automatische horloge of horloges, maar ook voor je portemonnee. De collectie van Benson herbergt watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kun je bij dit bijzondere merk terecht wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt, maar ook wanneer je een kleine of grote verzameling automatische horloges van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. Daarnaast biedt de collectie van Benson watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren en watchwinders met uiteenlopende designs. Kortom, de collectie van Benson is zeer uitgebreid en gevarieerd, waarmee het merk zijn pijlen richt op een breed publiek.

We zetten in dit artikel graag een specifieke watchwinder van Benson in het zonnetje, namelijk de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is ideaal wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt, want dit model biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is daarnaast compact vormgegeven, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien kun je de watchwinder door deze eigenschap gemakkelijk met je meenemen naar bijvoorbeeld kantoor. De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen probleemloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Ze staan er bovendien om bekend de opwinding te verzorgen op energiezuinig en stille wijze, wat het hoge gebruikerscomfort van deze watchwinder ten goede komt. Dit betekent dat je de watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is, zoals op je slaapkamer of werkkamer. Verder biedt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder een mooie extra, dit model is namelijk voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw automatische horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is uitgerust met een innovatief touchscreen, waarmee je de watchwinder kunt instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge apart, waardoor je ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Doordat er verder voor deze watchwinder gebruik is gemaakt van flexibele horlogehouders past vrijwel ieder automatisch horloge moeiteloos in de watchwinder.
De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model van Benson biedt ook een handige powerwinding functie. Met deze functionaliteit kun je je automatische horloge in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal als je even niet zoveel tijd hebt! Kortom, de Benson Compact Double 2.BS Watchwinder is een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan, die door de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort wat ons betreft een echte aanrader te noemen is. De watchwinder is bovendien voor hetgeen je ervoor krijgt zeer betaalbaar te noemen, wat het merk Benson een voorsprong geeft op vele andere watchwindermerken met hoogwaardige watchwinders in de collectie. Je kunt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder bekijken en bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model van Benson met 2 jaar garantie, een adapter en een handleiding in de vorm van een boekje. Je vindt naast de Benson Compact Double 2.BS watchwinder de gehele overige collectie van Benson bij ons in de webshop, er is dan ook altijd een Benson watchwinder voorhanden die bij jou en je automatische horloges past.

Weet je niet goed welke Benson watchwinder het meest passend is? Wij helpen je graag verder. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring op dit gebied zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn. Je bestelt bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Betalen kan bij ons namelijk met verschillende betaalwijzen waaronder Ideal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Er staat je dus niets in de weg om te kiezen voor het beste voor jouw automatische horloges, kies daarom een voor Benson watchwinder!

Epos horloges - Swiss made

Geplaatst op 20 oktober 2023 om 13:52 uur

Ben jij ook een fan van fraaie horloges? Heb je verschillende horloges en ben je op zoek naar een model van een interessant horlogemerk? Lees dan vooral verder, want in dit artikel schrijven we over Epos horloges.

Verschillende Zwitserse horlogemerken met allure, vinden hun oorsprong in het Zwitserse Jura gebergte. Een horlogemerk met een rijke geschiedenis en dat menig liefhebber weet te fascineren is daarmee extra aantrekkelijk voor de echte liefhebber van horloges.

De kennis en kunde van de echte vakman op dit gebied komt het best tot uiting in horloges met een automatisch of mechanisch uurwerk. Wanneer deze uurwerken dan ook nog van Swiss made kwaliteit zijn, weet je dat je een horloge van topkwaliteit in handen hebt.

Een niche merk dat horloges van dit kaliber vervaardigt, is het Zwitserse merk Epos. Met de wortels in de Zwitserse Jura en een enorme hoeveelheid kennis en ervaring die door de jaren heen is opgedaan, is Epos een merk dat zijn naam wereldwijd op de kaart heeft weten te zetten. Epos is een merk dat zeer goed bekend staat, ondanks dat het een wat kleiner bedrijf is. Epos kan juist doordat het een kleiner merk is extra aandacht besteden aan kwaliteit en afwerking. Dit zijn dan ook belangrijke pijlers van het merk. Naast kwaliteit en afwerking stelt Epos ook hoge eisen aan een stukje technische finesse en een perfect oog voor detail. De horloges van Epos zijn voorzien van Zwitserse uurwerken van gerenommeerde merken als ETA en Sellita. Dit complete plaatje maakt Epos een uniek merk en resulteert in de productie van horloges met klasse, voorzien van hoogstaande techniek, van uiterst hoge kwaliteit.

Binnen de collectie van Epos kun je terecht voor prachtige designs met een klassieke, stijlvolle en retro uitstraling. Ook voor de mannen die liever een wat stoerder en robuuster model horloge om hun pols hebben, biedt Epos verscheidene mogelijkheden. Zo hebben de modellen met een edelstalen horlogeband een mooie, robuuste uitstraling en een sportiever karakter. We laten je in dit artikel echter graag kennis maken met een meer traditioneel horloge uit de collectie van Epos. Het gaat om een model uit de Epos Originale serie, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges uit de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro vormgeving in combinatie met een minimalistisch karakter. Door de rustige uitstraling van deze horloges zijn deze passend bij vrijwel iedere outfit. De Epos Originale 3437.132.24.18.25 is voorzien van een bijzonder mooie zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van subtiele goudkleurige details. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 39 mm, waarmee dit een wat kleiner model herenhorloge te noemen is. Voor wat betreft het soort glas, heeft Epos hier gekozen voor saffierglas. Saffierglas is zo sterk, dat er nauwelijks krasjes op zullen komen. Dit zorgt voor een lang behoud van jouw horloge.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Epos zou Epos niet zijn, als de Epos Originale 3437.132.24.18.25 niet voorzien zou zijn van een Swiss made uurwerk. In dit geval is er gekozen voor de ETA 2824-2. Dit is een automatisch uurwerk, dat je bovendien heel mooi aan het werk kunt zien door de prachtige doorzichtige bodem. De werking van een automatisch horloge is voor veel liefhebbers zeer fascinerend, een doorzichtige bodem is dan ook een waardevolle toevoeging voor een hoogwaardig horloge te noemen. Dit horloge van Epos biedt daarnaast een datumaanduiding en een secondewijzer.  Al met al biedt Epos met dit horloge een model van uiterst hoge kwaliteit, met een exclusieve uitstraling. Door het ingetogen karakter van het horloge is deze vrijwel altijd passend. Op het gebied van de techniek behoort dit horloge tot het absolute neusje van de zalm. Wanneer je als man met klasse op zoek bent naar een horloge met automatisch uurwerk van topkwaliteit, is dit model dan ook zeker een aanrader wat ons betreft.

Je vindt bij ons in de webshop een scala aan prachtige hoogwaardige horloges met verschillende soorten uurwerken. Ook het bijzondere en exclusieve merk Epos is daarbij goed vertegenwoordigd. Natuurlijk kun je de Epos Originale 3437.132.24.18.25 bij ons veilig en snel bestellen. Daarnaast bieden wij echter ook Epos horloges uit verschillende andere mooie series van het merk. Sportieve modellen vind je onder meer in de Sportive serie, naast de klassieke modellen uit de Originale en Epos Emotion serie.

Een groot gedeelte van de Epos horloges bij ons in de webshop zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd, doordat wij deze met een mooie korting aanbieden. Dit is dus de uitgelezen kans om een Swiss made horloge te bestellen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Je bestelt jouw Epos horloge bij ons altijd met een gerust gevoel, omdat wij als officieel dealer van Epos de beste service leveren. Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, uiteraard in een officiële box met luxe uitstraling. Bezoek dus nu onze webshop en maak met behulp van de duidelijke foto’s en uitgebreide informatie de keuze voor het Epos horloge dat het beste bij jou past.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

Geplaatst op 2 oktober 2023 om 14:40 uur

Wellicht één van de leukste horloges die wij verkopen komt van het Duitse horlogemerk Davosa. De Davosa horloges spreken ons aan omdat ze veel kwaliteit bieden voor een interessante prijs. Een Davosa horloge kost veel minder dan een Zwitsers horloge, terwijl de kwaliteit absoluut vergelijkbaar is. Immers, Davosa gebruikt ook Zwitserse uurwerken in haar horloges.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

De Davosa Argonautic Carbon Limited edition horloges trokken gelijk onze aandacht. Er zijn twee varianten qua wijzerplaat kleur en van elke versie zijn er slechts 140 stuks gemaakt. Bij de inschrijving voor deze modellen hebben we gelijk toegeslagen en een aantal stuk gereserveerd en ingekocht. Na aflevering van de horloges werden we positief verrast. Wat een prachtige horloges! Uniek en kwalitatief ontzettend goed. In dit artikel schrijven we meer over Davosa en deze limited edition horloges. Ben je op zoek naar een fraai horloge van absolute topkwaliteit? Dan moet je zeker deze Davosa Argonautic Carbon horloges eens bekijken!

Als echte liefhebber van luxe horloges ga je bij de aanschaf van een nieuw exemplaar hiervan uiteraard niet over één nacht ijs. Allereerst moet het design van je beoogde nieuwe horloge je natuurlijk aanspreken. Er zijn op dit gebied talloze mogelijkheden. Ben jij meer een type voor een klassiek, retro of sportief model? Of zoek je een horloge om jouw verzameling compleet te maken? Vrijwel alles is op dit gebied mogelijk. Naast het design van een horloge is voor de echte liefhebber het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Ook het soort uurwerk is daarnaast belangrijk. Zo kies je met een horloge met een quartz uurwerk voor een perfecte weergave van de tijd en voor een uurwerk dat goed bestand is tegen schokken en stoten. Voor vele liefhebbers is echter de charme van een automatisch uurwerk onweerstaanbaar, door het stukje technische finesse dat hierachter schuilt. Een laatste mogelijkheid is een mechanisch horloge, dit horloge functioneert door middel van handmatige opwinding. Behalve het design, de techniek en het materiaalgebruik, speelt natuurlijk de prijs van een horloge ook mee. Niet iedere liefhebber heeft een even breed budget te besteden voor een nieuw horloge. Er zijn echter genoeg merken te vinden die horloges bieden van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Zelfs horloges met Swiss made uurwerken, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm, kunnen bij bepaalde merken tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeschaft.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat horloges aanbied met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk dat zijn oorsprong vindt in de Zwitserse Jura en een merk met een indrukwekkende geschiedenis. Davosa maakt voor het vervaardigen van de horloges binnen de collectie enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn de horloges van Davosa voorzien van Swiss made uurwerken, waarmee een zeer solide en betrouwbare basis is gelegd. De collectie van Davosa herbergt zowel meer klassieke modellen horloges, als horloges met een zeer sportief karakter. Met name de sportieve horloges uit de Ternos- en Argonautic series van Davosa zijn zeer populair. Davosa weet zich te onderscheiden door de hoge kwaliteit van de horloges in combinatie met aantrekkelijke prijzen, maar daarnaast ook door de aansprekende limited edition horloges die het merk biedt. Met een limited edition van Davosa weet je namelijk zeker dat je kiest voor een zeer uniek stuk, doordat er wereldwijd maar een beperkt aantal van in omloop zijn.  

In dit artikel laten we je graag nader kennis maken met een specifiek limited edition model van Davosa, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65. Deze limited edition is speciaal ontwikkeld voor het 140 jarig jubileum van Davosa. Bijzonder detail hierbij is dat het horloge is gelimiteerd op slechts 140 stuks wereldwijd, wat dit horloge extra speciaal maakt. Dit sportieve horloge is voorzien van een horlogeband van rubber, welke sluit met een vouwsluiting. De rubberen horlogeband is zeer comfortabel te dragen en bovendien zeer geschikt voor het gebruik in het water. Naast de rubberen horlogeband wordt dit horloge geleverd met een extra horlogeband die gemaakt is van nato. Deze horlogeband is zwart van kleur met een oranje detail. De horlogekast van dit horloge is net als de horlogeband zwart van kleur. Deze kast is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart, met de kleur oranje als een speels accent. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Deze glassoort staat bekend als zijnde extreem sterk, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas van je horloge. De basis van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk van topkwaliteit (DAV 3021). Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Dit fraaie model van Davosa biedt daarnaast een indrukwekkende lijst met extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model is ook nog voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Doordat dit horloge bovendien tot maar liefst 300 meter waterdicht is, is dit model zeer geschikt om te gebruiken als duikhorloge.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 en deze graag wilt aanschaffen, dan kun je dit bij ons in de webshop met een gerust gevoel doen. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk, waardoor we je de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service kunnen bieden. De horloges van Davosa worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Wacht daarom niet langer en bekijk ons fraaie aanbod Davosa horloges nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 26 september 2023 om 09:36 uur

Het Zwitserse merk Swiss Kubik is één van de beste merken wereldwijd op het gebied van watchwinders. Samen met merken zoals Benson en Bernard Favre biedt dit merk een hoog kwaliteitsniveau, duurzaamheid en een prettige bediening. Swiss Kubik watchwinders onderscheiden zich door een compact design en vooruitstrevende batterijtechniek waardoor ze tot wel 3 jaar werken op één set batterijen.

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van hoge kwaliteit, is de keuze voor een Swiss made watchwinder van hoge kwaliteit altijd een goede. Swiss made producten moeten aan hoge voorwaarden en eisen voldoen om dit label te mogen voeren, net als bij de Swiss made horloges. Dit betekent dat je met een Swiss made model altijd kiest voor de beste kwaliteit.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Swiss made watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in verscheidene designs. Wanneer jouw voorkeur ligt bij een compacte en handzame watchwinder, laten we je graag nader kennismaken met het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat zijn sporen heeft verdiend binnen de horlogerie en dat zodoende een waar begrip is geworden op dit gebied. Vrijwel iedere liefhebber of verzamelaar van automatische horloges kent het merk. Swiss Kubik biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie. De modellen van het merk zijn te herkennen aan het compacte formaat en de kubusvormige designs. De Swiss Kubik watchwinders zijn verkrijgbaar gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast kun je kiezen voor een model dat meer functionaliteiten of luxe biedt, of voor een Startbox model. Deze laatste variant is wat eenvoudiger vormgegeven, maar biedt dezelfde Swiss made kwaliteit die we gewend zijn van Swiss Kubik. Deze instapmodellen zijn aantrekkelijker geprijsd dan de meer luxe modellen. Hiermee maakt Swiss Kubik zijn collectie toegankelijk voor een breed publiek aan liefhebbers en verzamelaars.

De collectie van Swiss Kubik herbergt modellen voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 automatische horloges. We vertellen je in dit artikel graag meer over een model dat geschikt is voor het opwinden van één automatisch horloge, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Black. Dit luxe model van Swiss Kubik is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. Naast deze kleur is dezelfde watchwinder ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, oranje, blauw en donkergroen. Aluminium heeft als voordeel dat dit een hoogwaardige en sterke materiaalsoort is die bovendien licht in gewicht is. Het compacte design in combinatie met het lichtgewicht aluminium, maakt deze watchwinder uiterst handzaam. Hierdoor kun je deze horlogeaccessoire gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is werkzaam op batterijen. Zo kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waarmee je hier nauwelijks omkijken naar hebt. Bovendien vergemakkelijkt dit het meenemen van de watchwinder naar bijvoorbeeld kantoor of op zakenreis en maakt het een goede mogelijkheid de watchwinder en daarmee jouw horloge in een kluis te bewaren.

De Swiss Kubik Aluminium Black is uitgerust met een Swiss made motor van absolute topkwaliteit. Deze motoren zijn krachtig genoeg om het zwaarste automatische horloge probleemloos van energie te kunnen voorzien. Bovendien zijn de motoren zeer stil in gebruik, waardoor er nauwelijks geluid te horen is tijdens het opwindproces. Dit maakt de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder prima geschikt om te plaatsen op bijvoorbeeld kantoor. Dit model is instelbaar wat betreft het aantal toeren. Dit betekent dat je jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. De Swiss Kubik Aluminium Black is voorzien van een handige USB aansluiting, waarmee het instellen van de watchwinder in een handomdraai gebeurd is. Al met al biedt Swiss Kubik met de Swiss Kubik Aluminium Black een fraaie en stijlvolle watchwinder die jouw automatische horloge van de essentiële beweging voorziet. Bovendien presenteer- en bewaar je jouw automatische horloge in stijl in deze luxe watchwinder. Een Swiss made model van het merk Swiss Kubik schaf je aan om er jarenlang plezier van te hebben. Je kiest hiermee voor een optimale verzorging van jouw automatische horloge en je hoeft dan ook niet bang te zijn voor stilstand van je horloge wanneer je deze in de watchwinder plaatst. Wanneer je wilt, is het mogelijk een glazen deurtje bij te bestellen voor jouw Swiss Kubik watchwinder. Zo hou je schadelijke invloeden zoals vocht en stof buiten de deur, voor een optimale bescherming van jouw automatische horloge.

Naast de Swiss Kubik Aluminium Black zijn er nog vele andere fraaie en hoogwaardige modellen te vinden binnen de collectie van Swiss Kubik. Er is altijd een Swiss Kubik watchwinder die past bij jou, je persoonlijke stijl en je automatische horloge of horloges! Ben je enthousiast geworden over de Swiss Kubik Aluminium Black? Of wil je graag de andere modellen uit de collectie eens onder de loep nemen? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders!

Wij zijn als officieel dealer van dit exclusieve merk als geen ander in staat jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Bovendien worden de watchwinders van Swiss Kubik door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, waarmee je je bestelling met een extra goed gevoel plaatst. Ook voor een passend advies of een antwoord op je vragen kun je altijd bij ons terecht.

De betaalbare horloges van Iron Annie

Geplaatst op 20 september 2023 om 08:56 uur

Ben jij op zoek naar een stijlvol horloge van goede kwaliteit en met een aantrekkelijke prijs? Dan is dit een interessant artikel voor jou!

Iron Annie horloge

Wereldwijd zijn er verscheidene horlogemerken die horloges bieden van goede kwaliteit en die tegelijkertijd betaalbaar zijn. Zwitserse horloges staan bekend om de uiterst hoge kwaliteit, maar ook Duitse horloges staan voor degelijkheid en betrouwbaarheid. De Duitse horlogeproducent Pointtec heeft drie verschillende horlogemerken onder zijn hoede, die allen bekend staan om hun gevarieerde en brede collecties. Het gaat hierbij om de horlogemerken Junkers, Zeppelin en Iron Annie. Binnen de collecties van deze merken zijn er horloges verkrijgbaar met diverse soorten uurwerken. Zo kun je bij alle drie deze merken terecht voor horloges met een quartz-/mechanisch- of automatisch uurwerk. Ook is er bij alle drie de genoemde horlogemerken een duidelijke link met de luchtvaarthistorie, waardoor deze merken extra aantrekkelijk zijn voor horlogeliefhebbers met een interesse hierin. In dit artikel vertellen we je graag meer over het merk Iron Annie in het bijzonder.

De naam van het merk Iron Annie refereert aan de naam die de Amerikanen uit bewondering gaven aan de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI. Ze doopten deze vliegtuigen zo vanwege hun robuuste inborst en hun betrouwbaarheid. De horloges van Iron Annie staan eveneens bekend om de hoge kwaliteit, het exclusieve design, de betrouwbaarheid en hun robuuste karakter. Vandaar dat de naam van de vliegtuigen destijds, een zeer passende naam voor dit horlogemerk is. Iron Annie horloges weten de liefhebber terug te voeren naar de tijden van weleer, door hun traditionele, soms zelfs retro uitstraling. De collectie van het merk herbergt meer klassieke en meer stoere modellen horloges en biedt bovendien een fraaie collectie pilotenhorloges, speciaal voor de echte liefhebber. De horloges binnen de Bauhaus serie van Iron Annie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, waarbij minimalisme en ingetogen ontwerpen de boventoon voeren. Deze specifieke horloges hebben een retro uitstraling en zijn voorzien van dunne horlogekasten. Opvallend is daarnaast de perfecte afwerking en het oog voor detail. De Bauhaus horloges van Iron Annie kunnen worden geleverd met een stijlvolle en fraaie lederen horlogeband, of met een stoerdere en robuuste Milanese edelstalen horlogeband. Hiermee wordt de variatie in de collectie van Iron Annie nog eens benadrukt.

We vertellen je graag meer over een aantal specifieke modellen van Iron Annie. Allereerst een model uit de Bauhaus serie van het merk, de Iron Annie Bauhaus 5066-2. Dit horloge is voorzien van een zwartlederen horlogeband met een doornsluiting, die indien gewenst vervangen kan worden door een Milanese edelstalen horlogeband. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met goudkleurige accenten en is voorzien van K1 mineraalglas. Dit model van Iron Annie is tot 50 meter waterdicht. Het hoogwaardige automatische uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, is afkomstig van het merk Miyota. Naast een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en secondewijzer, biedt dit model ook een gangreserve aanduiding. Als kers op de taart is het horloge voorzien van een glazen bodem, waarmee de echte liefhebber zijn horloge indien gewenst aan het werk kan zien.

Een tweede horloge dat we graag even voor je in de spotlight zetten, is een fraai pilotenhorloge. De Iron Annie Flight Control 5186-3 is voorzien van een retro bruine lederen horlogeband, verfraaid met lichte stiksels. Op de horlogeband prijkt eveneens de merknaam ‘Iron Annie’. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm.
De wijzerplaat van dit horloge is beige van kleur en wordt beschermd door stevig K1 mineraalglas. Dit model is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 5020.B). Dit maakt het horloge niet alleen zeer nauwkeurig wat betreft tijdsweergave, maar ook goed bestand tegen schokken en stoten. De Iron Annie Flight Control 5186-3 biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge over een handige chronograaf functie.

Wij hebben als officieel dealer van het merk Iron Annie een zeer ruim assortiment horloges te bieden. Wanneer je één van de genoemde modellen zou willen bestellen, of benieuwd bent naar de vele andere mogelijkheden, is het dan ook de moeite zeker waard om onze webshop te bezoeken. Wij leveren de horloges van Iron Annie wereldwijd, met een garantietermijn van 2 jaar. Wij maken voor levering gebruik van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. We leveren daarnaast uiteraard een handleiding mee in de vorm van een boekje. Je ontvangt jouw nieuwe Iron Annie horloge verder in een luxe officiële box. Bekijk nu ons ruime aanbod Iron Annie horloges en kies voor het horloge dat het beste bij je past, je zult hier zeker lang plezier van hebben en er geen spijt van krijgen!

Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre

Geplaatst op 12 september 2023 om 14:21 uur

Voor de echte horlogeliefhebber gaat er niets boven een fraai automatisch horloge. Een horloge met een automatisch uurwerk laat het werk van de echte horlogemaker tenslotte op de meest pure wijze tot uiting komen.

Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre

Er is echter bij een automatisch horloge wel iets om rekening mee te houden, het horloge functioneert door middel van beweging en niet met behulp van een batterij. Dit betekent dat de bewegingen van jouw pols bij het dragen van het horloge er automatisch voor zorgen dat jouw horloge wordt opgewonden. Op deze manier zal hij dus niet stil komen te staan. Wanneer je je horloge echter niet om de pols hebt, ontbreekt deze vorm van beweging. Dit kan stilstand van je horloge veroorzaken en dit is zeer ongewenst. Niet alleen kan dit namelijk onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken, daarnaast moet je je horloge ook steeds opnieuw instellen als dit gebeurt. Denk hierbij niet alleen aan de tijd, maar bijvoorbeeld ook aan de datum, de maanfase en een eventuele GMT functie.

Kortom, stilstand van je automatische horloge wil je te allen tijde voor zijn. Hiervoor is een onmisbaar accessoire verkrijgbaar, namelijk een watchwinder. Een watchwinder verzorgt de benodigde beweging voor jouw horloge wanneer je hem niet draagt, meestal door middel van rotatie. Dit is een perfecte oplossing om stilstand te voorkomen. Bovendien heb je met een goede watchwinder direct ook een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloge in handen.

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder die passend is voor jouw automatische horloge, heb je de keuze uit verschillende merken die hoge kwaliteit bieden. Daarnaast bestaan er ook watchwinders die veel goedkoper zijn, maar niet van de gewenste kwaliteit. Het watchwindermerk Paul Design, dat afkomstig is uit de UK, wilde het gat invullen tussen de goedkope Aziatische watchwinders en de veel duurdere watchwinders van gerenommeerde merken. De mensen bij Paul Design hadden dan ook als doel hoogwaardige watchwinders te produceren, tegen een scherpe prijs. De collectie van Paul Design is zeer gevarieerd en biedt watchwinders voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar. Voor die liefhebber die op zoek is naar een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van een enkel horloge, lichten we graag een specifiek model watchwinder van het merk Paul Design uit. We hebben het dan over de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre.

De Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre is klein van stuk en zodoende makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Het meenemen naar kantoor of op reis is hiermee ook een goede mogelijkheid, zeker doordat deze watchwinder niet alleen met een adapter, maar ook op batterij kan functioneren. Deze watchwinder van Paul Design is gemaakt van hout van goede kwaliteit en uitgevoerd in een carbon fibre look. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. De Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre is voorzien van een Japanse motor van topkwaliteit. Deze motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge niet alleen op energiezuinige wijze, maar ook in stilte van de benodigde energie wordt voorzien. Je kunt deze watchwinder hierdoor met een gerust hart op plaatsen neerzetten waar stilte gewenst is, denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer of je kantoor. De watchwinder is bovendien zeer gemakkelijk in te stellen. Met een enkele druk op de knop kun je de instellingen van de watchwinder wijzigen. Zo zijn de draairichting en het aantal rotaties per dag zeer eenvoudig en snel in te stellen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Dit maakt dan ook dat de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre geschikt is voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. De watchwinder is bovendien voorzien van een overwind protectie, die jouw horloge bescherming biedt tegen overspanning. Je kunt met deze watchwinder van Paul Design rekenen op een veilige, milde en efficiënte wijze van opwinding voor jouw horloge. Paul Design staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders uit hun collectie. Je krijgt met aankoop van deze watchwinder dan ook veel waar voor je geld. Je hebt hiermee alles om jouw automatische horloge van energie te kunnen voorzien en bovendien kun je je horloge hier veilig in opbergen, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Deze watchwinder is dan ook een echte aanrader als je niet op de kwaliteit wilt hoeven inleveren, maar een minder breed budget wilt of kunt besteden.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre of een andere hoogwaardige watchwinder van dit merk wilt aanschaffen, kun je dit met een goed gevoel doen bij ons in de webshop. Als officieel dealer van Paul Design bieden wij je de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen. Je ontvangt de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre bij ons bovendien met twee jaar garantie. Kies dan ook nu voor het beste voor jouw automatische horloge én voor je portemonnee, kies voor Paul Design!

Locman horloge

Geplaatst op 5 september 2023 om 15:47 uur

Italiaanse horloges hebben ons altijd al aangesproken. De producenten in Italië produceren altijd met hun hart de meest prachtige producten. Denk aan kleding, kazen, auto’s en horloges. Italiaanse horlogemerken zijn een tijdje minder aanwezig geweest op de wereldmarkt, maar zijn de laatste jaren weer goed op weg met fraaie collecties horloges.

Ben je op zoek naar een sportief horloge met een Italiaans tintje? Lees dan vooral even verder! Wij vertellen je in dit artikel namelijk graag meer over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een bekend Italiaans horlogemerk dat is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en bovendien het meest populaire horlogemerk van het land. De Locman horloges kenmerken zich door een hoge kwaliteit, een stukje technische finesse en een scherpe prijs. Het merk is daardoor toegankelijk voor een breed publiek van horlogeliefhebbers. Daarnaast valt binnen de collectie van Locman een expressief kleurgebruik op.

Wanneer je houdt van robuuste en sportieve horloges, met een geheel eigen persoonlijkheid, is Locman dan ook zeer de moeite van het leren kennen waard. De horloges van Locman zijn van dermate hoge kwaliteit, dat ze zelfs de speciale rechten hebben verworven om de horloges voor het Italiaanse leger te mogen produceren. Dit getuigt uiteraard van een groot vertrouwen in de horloges van het merk. Erg populair binnen de collectie van Locman zijn de Montecristo modellen. Deze Locman horloges hebben een zeer aansprekend design en zijn dan ook geliefd bij menig horlogeliefhebber. Voor dit artikel hebben wij een drietal Locman Montecristo modellen voor je geselecteerd, waarmee we je graag nader kennis laten maken.

Het eerste Locman horloge dat we graag even in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 0510A07S-00GYRDSA. Dit is absoluut een goed voorbeeld van een stijlvol en elegant herenhorloge met een sportief karakter. Het horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van grijs rubber. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium. Dit is een hoogwaardige materiaalsoort die niet alleen sterk, maar ook zeer licht in gewicht is. Dit maakt dit horloge niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel te dragen. De horlogekast is 13 mm dik en heeft een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van dit model is grijs van kleur en voorzien van sprekende rode accenten. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, wat de eigenschap heeft dat het zeer lang mooi blijf. De Locman Montecristo Classic 0510A07S-00GYRDSA is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit betekent dat het horloge werkzaam is op batterij. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is dit uurwerk zeer goed bestand tegen stoten en schokken en het is daarnaast zeer punctueel. Het horloge biedt verder een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Tot slot beschik je met dit model over een chronograaf functie.

Het tweede Locman horloge uit de collectie dat ons erg aanspreekt, is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Dit model is eveneens voorzien van een rubberen horlogeband, dit keer in de kleur zwart. Deze horlogeband zorgt ervoor dat het horloge zeer comfortabel te dragen is. De horlogekast van dit model is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm. De doorsnede van de horlogekast is 44mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, waarbij de felgele accenten zorgen voor een sportief tintje. Ook voor dit horloge is er verder gebruik gemaakt van het extreem sterke saffierglas. Het horloge is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Een automatisch uurwerk is afhankelijk van beweging voor zijn functioneren. Dit is voor veel horlogeliefhebbers het meest favoriete soort uurwerk, omdat hierbij het vak van de ambachtelijke horlogemaker het best tot uiting komt. Het horloge is daarnaast tot 100 meter waterdicht. Dit model biedt tevens een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, een zeer sportief, kwalitatief en betaalbaar horloge.

Het laatste horloge dat wat ons betreft niet mag ontbreken in dit rijtje, is de Locman Montecristo 41mm 0541A19S-00PTWHPL. Dit is een horloge uit de Locman collectie met een meer klassieke uitstraling. Dit model is voorzien van een lederen horlogeband in de kleur groen, voorzien van een patroon. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat is eveneens groen van kleur en wordt beschermd door zeer sterk saffierglas. Dit model van Locman is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Met dit horloge beschik je tot slot over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een Locman horloge is een uitstekende keuze wanneer je een horloge wilt aanschaffen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je krijgt met een model uit de Locman collectie dan ook veel waar voor je geld. Wanneer jouw oog is gevallen op een fraai Locman horloge, kun je deze bestellen bij ons in de webshop. Naast de genoemde modellen, bieden wij nog vele andere fraaie Locman horloges bij ons in de webshop. Wij leveren deze horloges wereldwijd met een garantietermijn van 2 jaar. Je ontvangt jouw nieuwe horloge bovendien in een luxe officiële box met duidelijke handleiding. Bekijk nu ons aanbod en kies voor jouw favoriete Locman horloge.

Nederlandse horloges

Geplaatst op 29 augustus 2023 om 15:17 uur

Hoewel Zwitserland en ook Duitsland met name bekend staan om de productie van hoogwaardige luxe horloges, zijn er ook verscheidene horlogemerken uit andere landen waarvan de collectie zeker de moeite van het bekijken waard is.

Ook Nederland herbergt een horlogemerk met fraaie hoogwaardige horloges, die bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Het Nederlandse merk Van Speyk biedt namelijk zeer robuuste horloges met een fraai design, die bovendien uitgerust zijn met allerlei mooie extra’s. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen die het merk voert, is Van Speyk een horlogemerk dat voor vrijwel iedere horlogeliefhebber toegankelijk is.

Van Speyk is ontstaan als een samenwerkingsverband van verschillende ondernemers, die niet exact dat horloge konden vinden dat hen aansprak in het al bestaande aanbod. Zij hadden dan ook de ambitie horloges te produceren die aan al hun wensen zouden voldoen en die bovendien aantrekkelijk geprijsd zouden zijn.

De horloges van Van Speyk zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Verschillende horloges van het merk zijn voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Dit is het soort uurwerk dat bij de meeste liefhebbers het meest in de smaak valt, doordat hier de bijdrage van de echte vakman het grootst is. Automatische horloges zijn daarbij afhankelijk van beweging voor hun functioneren. Je windt simpelweg jouw automatische horloge op door het om je pols te dragen. De natuurlijke bewegingen van je pols doen dan de rest! Van Speyk biedt echter ook modellen aan met een quartz uurwerk. Deze functioneren met behulp van een batterij en zijn uiterst punctueel. Bovendien is dit uurwerk goed bestand tegen schokken en stoten. We hebben drie fraaie modellen uit de collectie van Van Speyk voor je geselecteerd, waarover we je graag nader informeren.

Het eerste Van Speyk horloge dat we graag even in het zonnetje zetten, is de Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR. Dit stoere en robuuste horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting is niet alleen zeer veilig, maar oogt daarnaast ook uiterst luxe. De horlogekast, eveneens van edelstaal, heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm, wat het robuuste karakter van het horloge benadrukt. De wijzerplaat van dit model van Van Speyk is zilver van kleur en wordt beschermd door zeer sterk saffierglas, wat zorgt voor een optimale bescherming van je horloge. Het automatische uurwerk van dit horloge is afkomstig van het merk Miyota (Miyota 8215) en zeer betrouwbaar. Het horloge is daarnaast tot maar liefst 200 meter waterdicht, wat dit model van het mek zeer geschikt maakt voor de liefhebber van sportieve activiteiten. De Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR biedt verschillende mooie extra’s. Je beschikt met dit horloge namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit horloge voorzien van een draaibare bezel en verschroefde kroon, kortom een zeer fraai en compleet horloge van Van Speyk.

Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR

Het tweede horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.ZL. Dit horloge heeft eveneens een robuuste uitstraling en een sportief karakter. Toch heeft dit model van Van Speyk een geheel andere uitstraling dan het hiervoor genoemde model. Het horloge is voorzien van een zwart leren horlogeband, met felgele stiksels als speels detail. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. Ook komen hier de gele accenten opnieuw terug, gedeeltelijk in de vorm van het Vitesse logo.  Ook dit model van Van Speyk is uitgerust met saffierglas, dat zeer lang mooi blijft. Het hart van de Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.ZL wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van topkwaliteit. Ook dit model biedt daarnaast een indrukwekkende lijst aan handige extra’s. Zo is dit horloge voorzien van Superluminova, een datumaanduiding, secondewijzer, draaibare bezel en verschroefde kroon.  

Het derde en laatste horloge van Van Speyk die we voor je hebben uitgezocht, betreft een echt pilotenhorloge. De Van Speyk Dutch Pilot CZ13.BL straalt nostalgie uit en zal dan ook een grote aantrekkingskracht hebben op vele horloge- en luchtvaartliefhebbers. Het horloge is voorzien van een retro bruin lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 45mm. Verder is dit model van Van Speyk voorzien van een zwarte wijzerplaat en zeer sterk saffierglas. Dit horloge is tot 100 meter waterdicht. Ook dit model is verder uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk, in dit geval van het merk Ronda (Ronda 4220.B). Het Van Speyk logo prijkt bij het horloge op zowel de lederen horlogeband als op de achterkant van de horlogekast, voor een extra gevoel van luxe. De datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en handige GMT functie maken het plaatje compleet.

Je vindt de drie genoemde horloges van Van Speyk bij ons in de webshop. Deze horloges worden door ons wereldwijd geleverd in een luxe officiële box met handleiding. Bekijk nu het gehele aanbod Van Speyk horloges in onze webshop en kies voor jouw favoriet!