Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Zoeken

  Zoek in nieuws artikelen

  apr
  12

  Benson Watchwinders voor elk automatisch horloge

  geplaatst om 11:25

  Het Nederlandse merk Benson Watchwinders bestaat al ruim 10 jaar en produceert kwalitatief zeer goede watchwinders tegen een uiterst redelijke prijs. De kwaliteit, afwerking en het materiaalgebruik worden international op blogs en fora geroemd. De scherpe prijzen en uitgebreide collectie zorgen ervoor dat veel horlogeliefhebbers inmiddels een Benson watchwinder gebruiken. 

  Benson Smart-Tech watchwinders

  De populaire Smart-Tech serie biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge van energie te voorzien. Deze serie heeft een modern design en biedt met LED verlichting, afstandbediening en touchscreen erg veel waar voor uw geld. Bij de Smart-Tech watchwinders kunt u de draairichting en TPD (turns per day: omwentelingen per dag) instellen per rotor (per horloge). 

  Benson Black Series watchwinders

  De onlangs gepresenteerde Black Series vormt het vlaggenschip van Benson watchwinders. De Black Series watchwinders zijn ontwikkeld voor de echte horlogeliefhebber. Deze serie watchwinders biedt meer luxe en een zeer fraaie afwerking. De watchwinders zijn voorzien van een modern touchscreen, LED verlichting, power winding en extreem geluidsarme motoren. De Black Series watchwinders worden geleverd met een handleiding en certificaat met serienummer. 

  Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare watchwinder, maar u wilt geen concessies doen op gebied van kwaliteit, dan is het merk Benson Watchwinders absoluut de beste keuze. 

  apr
  5

  Koop nu een prachtig Aviator Swiss horloge

  geplaatst om 08:43

  Het Zwitserse horlogemerk Aviator Swiss is bekend geworden met modellen als de Airacobra, Bristol en MIG. De horloges zijn geïnspireerd door de luchtvaart waarbij functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid centraal staan. Elk Aviator Swiss horloge heeft een zichtbare link met de luchtvaart. Doordat piloten betrokken zijn bij het bedenken van designs en de uiteindelijke productie zijn het echte pilotenhorloges. De uurwerken binnenin een Aviator Swiss horloge zijn enkel Zwitsers waardoor kwaliteit en precisie gewaarborgd wordt. 

  Als officieel dealer van Aviator Swiss bieden wij de nieuwste collectie. Elk horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding en twee jaar garantie. 

  Binnenkort presenteren wij de allernieuwste Aviator Swiss horloges, zoals aan ons gepresenteerd tijdens Baselworld (horlogebeurs in Zwitserland). 

  apr
  4

  Damasko horloge als ultieme "tool watch"

  geplaatst om 14:22

  Het Duitse horlogemerk Damasko behoeft geen nadere introductie. Deze producent van hoogwaardige horloges is bekend vanwege haar sublieme kwaliteit en aantrekkelijke eigenschappen. De Damasko horloges worden in Duitsland vervaardigd waarbij geen concessies worden gedaan aan materiaalgebruik of afwerking. Het doel is het produceren van een prachtig horloge dat ook bestand is tegen de vele invloeden van buitenaf. De horlogekasten zijn vervaardigd van een bijzonde type staal en voorzien van extreem harde coating zodat het horloge goed beschermd is. Door gebruik te maken van verschillende patenten is elk Damasko horloge een prachtig stukje techniek.

   Doordat 90% van elk Damasko horloge "in-house" wordt gefabriceerd, hetgeen een enorme prestatie is voor dit relatief kleine horlogemerk, bent u als bezitter van zo'n fraai horloge verzekerd van een zeer bijzonder horloge om uw pols. 

  Als officieel dealer van Damasko leveren wij elk horloge met twee jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. 

  apr
  1

  Alessandro Baldieri horloges, Italiaanse passie!

  geplaatst om 18:56

  Wanneer u van Italië houdt dan houdt u waarschijnlijk ook van wijn, mode en fraaie auto's. Misschien houdt u zelfs van Italiaanse horloges. Italiaanse horloges bieden altijd prachtige designs, fraai kleurgebruik en prachtige materialen. Ons favoriete horlogemerk uit Italië is Alessandro Baldieri. Het merk is vernoemd naar de oprichter die als architect menig huis in Hollywood heeft ontworpen voor bekende tv-sterren. 

  Alessandro Baldieri heeft echter ook een passie voor horloges. Deze passie heeft geleid tot een ruime collectie horloges met Italiaans karakter en stijl. De horloges hebben een echte eigen look waardoor ze zich onderscheiden van veel andere horlogemerken. Het oog voor detail en afwerking is verbluffend. 

  Wij vinden de Alessandro Baldieri horloges zo aantrekkelijk omdat ze iets speciaals hebben. Ze zijn origineel, hebben fraaie details en geven het Italiaanse gevoel voor design perfect weer. Wanneer u een bijzonder horloge wilt dragen dat menig hoofd doet draaien, dan is een Alessandro Baldieri horloges absoluut iets voor u.

  Als officieel Alessandro Baldieri dealer hebben wij de meest actuele collectie horloges beschikbaar. Elk Alessandro Baldieri horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en luxe horlogebox. 

  apr
  1

  Duitse Junkers horloges bij BensonTrade

  geplaatst om 18:42

  Tijdens Baselworld waren we te gast bij Junkers, het Duitse horlogemerk waarvan we reeds 8 jaar officieel dealer zijn. Junkers behoort in Duitsland tot één van de grootste horlogemerken qua verkoopaantallen. In Nederland bieden wij een ruime collectie van Junkers horloges aan. Junkers onderscheid zich door Duitse kwaliteit, traditioneel design en een betaalbare prijs. Deze combinatie spreekt veel mensen aan. 

   De Junkers Bauhaus collectie is één van de populairste collecties van het Duitse horlogemerk. Deze lijn horloges kenmerkt zich door minimalistisch design, dunne horlogekasten en veel draagcomfort. De Junkers Bauhaus horloges zijn verkrijgbaar met quartz, automatisch en zelfs mechanische uurwerken. Doordat de Junkers horloges volledig in Duitsland worden geproduceerd wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en afwerking. Niet alleen aan het horloge wordt veel aandacht besteed, ook de verpakking is zeer fraai. 

  Binnenkort zal BensonTrade de allernieuwste Junkers horloges presenteren in haar webshop. Als officieel dealer leveren wij elk Junkers horloge met twee jaar garantie, handleiding en fraaie horlogebox. Als grootste Junkers dealer in Nederland zijn de meeste Junkers horloges zijn vanuit ons magazijn direct leverbaar. 

  apr
  1

  Bijzondere Bernard Favre watchwinders uit Zwitserland

  geplaatst om 18:27

  Dat veel horlogemerken uit Zwitserland komen is bekend. Dat Zwitserse horloges veelal prima kwaliteit bieden ook. Maar dat Zwitsers ook zeer fraaie watchwinders produceren is minder bekend. De Bernard Favre watchwinders zijn hiervan een goed voorbeeld. De watchwinders van dit Zwitserse merk zijn binnen een korte periode wereldberoemd geworden. Ze worden verkocht in de beste juwelierszaken waar ze een prachtige accessoire vormen met elk hoogstaand automatisch horloge. 

  De Bernard Favre watchwinders onderscheiden zich door de bijzondere wijze waarop ze een automatisch horloge opwinden. De Planet watchwinder van Bernard Favre zorgt ervoor dat het horloge volledig om zijn as draait en daardoor van energie wordt voorzien. Doordat de watchwinder een glazen stolp heeft is deze prachtige beweging fraai zichtbaar. 

  De Bernard Favre Planet watchwinders zijn momenteel beschikbaar in het zilver, zwart en goud. Binnenkort zullen wij de nieuwste modellen presenteren. Er is dan keuze uit verschillende kleuren glazen stolpen maar ook uit lederen accenten. 

  Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke Bernard Favre Planet watchwinder inclusief met twee jaar garantie, certificaat en handleiding. 

  maa
  29

  Baselworld 2016 - nieuwe merken komen eraan!

  geplaatst om 11:55

  Voor horlogeliefhebbers is Baselworld in Zwitserland "the place to be". Tijdens de beurs presenteren alle horloge- en watchwindermerken die ertoe doen hun allernieuwste modellen in prachtige stands.

  Voor ons is Baselworld belangrijk om de merken waarvan wij officieel dealer zijn te bezoeken. De merken presenteren ons de nieuwste collecties en innovaties. Daarnaast kijken we bij interessante merken die een goede toevoeging kunnen zijn op onze huidige collecties.

  Binnenkort zullen wij diverse nieuwe merken presenteren op onze website. 

  maa
  14

  Seven Friday horloges uitverkoop - spectaculaire prijzen

  geplaatst om 15:19

   Eind vorig jaar hebben wij een collectie Seven Friday horloges gepresenteerd met zeer aantrekkelijke kortingen. In een zeer korte tijd hebben wij het overgrote deel van deze collectie uitverkocht. Momenteel hebben wij nog enkele modellen op voorraad. Deze Seven Friday horloges hebben een korting die oploopt tot wel 20% t.o.v. de officiële juweliersprijs. 

  Wij leveren elk Seven Friday horloge met twee jaar garantie, handleiding en gratis verzending binnen geheel Nederland. 

  De volgende modellen zijn nog leverbaar: 

  Seven Friday M1

  Seven Friday P1-5 Industrial Essence Green

  Seven Friday P3-1 Industrial Engines

  maa
  14

  Swiss Kubik watchwinders, compact en energiezuinig

  geplaatst om 09:21

   Een Swiss Kubik watchwinder heeft als voordeel dat het zeer compact is vormgegeven en gebruik maakt van een intelligent aandrijfsysteem zodat de watchwinder op twee batterijen probleemloos 2-3 jaar functioneert. Hierdoor is de Swiss Kubik watchwinder eenvoudig in een kluis te plaatsen of mee te nemen op reis of vakantie. 

  De Swiss Kubik watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. De meest populaire watchwinder van Swiss Kubik is de Aluminium Black. Dit model geeft energie aan één automatisch horloge en is gemaakt van aluminium. De kleur zwart is passend in elk interieur, terwijl dit model in diverse kleuren leverbaar is. 

  De combinatie van de compactheid en het energiezuinige aspect is een groot voordeel ten opzichte van andere watchwinders. Hierdoor zijn de Swiss Kubik watchwinders zeer geliefd onder horlogekenners. 

  maa
  14

  Heisse & Söhne watchwinders voor luxe automatische ho

  geplaatst om 09:11

   Een watchwinder gebruikt men om één of meerdere automatische horloges op te winden om ervoor te zorgen dat ze niet stil komen te staan. Immers, langdurige stilstand is niet goed voor een horloge. Daarnaast is het erg handig omdat je direct het gewenste horloge, met de juiste instellingen zoals de tijd, datum en/of overige functies, kan dragen.

  Een goed voorbeeld van een fraai watchwinder merk is Heisse & Söhne. Dit merk uit Duitsland produceert al enige jaren zeer aantrekkelijke watchwinders die op gebied van kwaliteit en afwerking zeer hoog scoren. De aantrekkelijke prijs in combinatie met de kwaliteit zorgt ervoor dat de Heisse & Söhne watchwinders in binnen- en buitenland erg populair zijn. 

  Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders hebben wij de actuele collectie leverbaar. Wij leveren elke Heisse & Söhne watchwinder inclusief 2 jaar garantie, handleiding en adapter. 

  Met een Heisse & Söhne watchwinder staan uw automatische horloges nooit meer stil! 

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+