Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Perigaum horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Perigaum horloges.

    Dhr. E. Derks uit Ridderkerk (Nederland)
    22-5-2014 om 20:41 uur
    3-6-2014 om 09:53 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus AA
    Dhr. B. Hoogma uit Renkum (Nederland)
    23-2-2014 om 17:49 uur
    12-3-2014 om 20:31 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Dhr. P. Leeman uit Breda (Nederland)
    13-1-2014 om 11:40 uur
    29-1-2014 om 19:52 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus AA
    Mevr. Y. Kleinresink uit Aalsmeer (Nederland)
    3-10-2013 om 17:45 uur
    15-12-2013 om 12:31 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedSlechtZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Het Perigaum horloge was dramatisch. Liep telkens niet op tijd. BensonTrade heeft zich zeer soepel opgesteld en hierna ons een Seiko horloge geleverd (die het wel goed doet). Nooit meer Perigaum maar zeker weer BensonTrade in de toekomst.
    Dhr. H. Menhaar uit Rijssen (Nederland)
    13-8-2013 om 12:15 uur
    30-8-2013 om 11:43 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus BB
    Mevr. J. Nabers uit Zwolle (Nederland)
    18-7-2013 om 21:52 uur
    5-8-2013 om 17:04 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus AA
    Dhr. B.E.W. van Gelder uit Utrecht (Nederland)
    23-4-2013 om 07:28 uur
    14-5-2013 om 13:52 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus EE
    Dhr. V. Breukers uit Culemborg (Nederland)
    7-12-2012 om 21:31 uur
    10-12-2012 om 20:34 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Dhr. G. Ruth uit Maarssen (Nederland)
    31-10-2012 om 19:40 uur
    9-11-2012 om 12:28 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus BB
    Dhr. H. Marsman uit Nijmegen (Nederland)
    7-9-2012 om 14:18 uur
    17-9-2012 om 23:01 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Mevr. A.L. Raas uit Eemnes (Nederland)
    24-8-2012 om 15:00 uur
    28-8-2012 om 19:23 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Dhr. W. Losser uit Groningen (Nederland)
    6-8-2012 om 11:52 uur
    14-8-2012 om 14:47 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Ervaring:
    Goede website van BensonTrade die bestellen leuk en makkelijk maakt. Ook kreeg ik snelle antwoorden op vragen per email. Mijn ervaring met deze firma was goed.
    Dhr. J. Mechels uit Valkenburg (Nederland)
    6-6-2012 om 17:00 uur
    10-6-2012 om 20:16 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus AA
    Dhr. R. Kloosterman uit Maastricht (Nederland)
    24-5-2012 om 17:17 uur
    29-5-2012 om 09:43 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus EE
    Dhr. D. Bo uit Diemen (Nederland)
    18-3-2012 om 12:05 uur
    26-3-2012 om 15:41 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus EE
    Ervaring:
    Ik vind BensonTrade een goede website hebben. De bezorging is redelijk snel en het door mij bestelde horloge was goed beschreven en komt overeen met de website.
    Dhr. R.P.J. Leenders uit Kerkrade (Nederland)
    17-2-2012 om 09:59 uur
    20-2-2012 om 14:27 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Net bezorgd (zelfs tijden carnaval)! Ik vind het horloge er bijzonder leuk uitzien, nu hopen dat ie het lang uithoudt.
    Dhr. S. Zuidam uit Haren (Nederland)
    31-1-2012 om 16:27 uur
    5-2-2012 om 12:30 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus DD
    Dhr. D. Kremers uit Leidschendam (Nederland)
    6-1-2012 om 18:10 uur
    15-1-2012 om 14:32 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus EE
    Ervaring:
    Het horloge van perigaum (had er nog nooit van gehoord) ziet er goed uit, al vind ik hem best dik en dat is even wennen. De bezorging was oké.
    Dhr. cornelissen uit 's-hertogenbosch (Nederland)
    24-11-2011 om 16:20 uur
    13-12-2011 om 18:53 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Class BB
    Ervaring:
    We zijn zeer tevreden,zowel over de website dan wel over de service en verzenden....Alles ging goed en snel,en nergens problemen mee
    Dhr. O. van Aanholt uit Oosterhout (Nederland)
    28-11-2011 om 16:27 uur
    7-12-2011 om 17:05 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Class AA
    Dhr. C. Roelofs uit Baarn (Nederland)
    26-11-2011 om 14:48 uur
    30-11-2011 om 10:12 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Dhr. A. Deeks uit Enschede (Nederland)
    23-11-2011 om 12:38 uur
    27-11-2011 om 15:16 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Ervaring:
    Na mijn bestelling had ik even gebeld of alles goed was doorgekomen, en de volgende werkdag had ik het pakketje al in huis. Het horloge zat in een soort van lederen box met handleiding (helaas niet in het Nederlands). Voor Bensontrade.nl de volledige score van 5 sterren :)
    Mevr. P. Venen- Schaijk uit Zundert (Nederland)
    3-11-2011 om 11:49 uur
    10-11-2011 om 20:25 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Dhr. P.C.G. Koenders uit Venray (Nederland)
    19-10-2011 om 17:28 uur
    6-11-2011 om 10:09 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedMatig
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus DD
    Ervaring:
    Dit horloge had ik al 3 weken besteld staan en de ze kwamen maar niet binnen bij bensontrade. Ik kreeg steeds bericht en uiteindelijk kwam het horloge. Niks aan te doen van bensontrade doordat ze zelf ook moesten wachten maar ik had sneller gehoopt het horloge te krijgen.
    Dhr. F. de Rijk uit Lopik (Nederland)
    4-7-2011 om 09:28 uur
    23-7-2011 om 14:11 uur
    Beoordelingen:
    GoedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Ervaring:
    Ik kreeg het horloge maar hij liep niet helemaal op tijd. Nadat ik hem had terug gestuurd kreeg ik binnen een paar dagen mijn horloge terug dat nu wel goed loopt. Ik vind het fijn dat het zo geregeld kon worden want ik wilde dit model wel persé hebben.
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+