Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Perigaum horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Perigaum horloges.

    Dhr. G. Broeren uit Meppel (Nederland)
    28-8-2016 om 12:10 uur
    4-9-2016 om 18:34 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Dhr. D. Kamp uit Utrecht (Nederland)
    30-6-2016 om 10:57 uur
    11-7-2016 om 16:11 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Dhr. T. van der Belt uit Waalwijk (Nederland)
    13-6-2016 om 16:36 uur
    22-6-2016 om 19:04 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Het horloge is van acceptabele kwaliteit voor deze prijs.
    Dhr. B. van der Kerk uit Nuenen (Nederland)
    27-5-2016 om 15:46 uur
    2-6-2016 om 11:14 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus II
    Ervaring:
    Volgens mij is het niet de beste kwaliteit voor een horloge maar we zullen zien hoelang ie het volhoudt.
    Dhr. P. van Oostrom uit Meppel (Nederland)
    11-4-2016 om 15:11 uur
    16-4-2016 om 19:13 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Dhr. V. Wesseling uit Doorn (Nederland)
    3-4-2016 om 15:27 uur
    7-4-2016 om 22:04 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Dhr. T.J. Kranenburg uit Naarden (Nederland)
    14-12-2015 om 16:52 uur
    26-12-2015 om 21:18 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Dhr. B. Hoogma uit Renkum (Nederland)
    23-2-2014 om 17:49 uur
    12-3-2014 om 20:31 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Mevr. Y. Kleinresink uit Aalsmeer (Nederland)
    3-10-2013 om 17:45 uur
    15-12-2013 om 12:31 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedSlechtZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Het Perigaum horloge was dramatisch. Liep telkens niet op tijd. BensonTrade heeft zich zeer soepel opgesteld en hierna ons een Seiko horloge geleverd (die het wel goed doet). Nooit meer Perigaum maar zeker weer BensonTrade in de toekomst.
    Dhr. V. Breukers uit Culemborg (Nederland)
    7-12-2012 om 21:31 uur
    10-12-2012 om 20:34 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Dhr. H. Marsman uit Nijmegen (Nederland)
    7-9-2012 om 14:18 uur
    17-9-2012 om 23:01 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Mevr. A.L. Raas uit Eemnes (Nederland)
    24-8-2012 om 15:00 uur
    28-8-2012 om 19:23 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Dhr. W. Losser uit Groningen (Nederland)
    6-8-2012 om 11:52 uur
    14-8-2012 om 14:47 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Ervaring:
    Goede website van BensonTrade die bestellen leuk en makkelijk maakt. Ook kreeg ik snelle antwoorden op vragen per email. Mijn ervaring met deze firma was goed.
    Dhr. R.P.J. Leenders uit Kerkrade (Nederland)
    17-2-2012 om 09:59 uur
    20-2-2012 om 14:27 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Net bezorgd (zelfs tijden carnaval)! Ik vind het horloge er bijzonder leuk uitzien, nu hopen dat ie het lang uithoudt.
    Dhr. C. Roelofs uit Baarn (Nederland)
    26-11-2011 om 14:48 uur
    30-11-2011 om 10:12 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Dhr. A. Deeks uit Enschede (Nederland)
    23-11-2011 om 12:38 uur
    27-11-2011 om 15:16 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Ervaring:
    Na mijn bestelling had ik even gebeld of alles goed was doorgekomen, en de volgende werkdag had ik het pakketje al in huis. Het horloge zat in een soort van lederen box met handleiding (helaas niet in het Nederlands). Voor Bensontrade.nl de volledige score van 5 sterren :)
    Mevr. P. Venen- Schaijk uit Zundert (Nederland)
    3-11-2011 om 11:49 uur
    10-11-2011 om 20:25 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Dhr. F. de Rijk uit Lopik (Nederland)
    4-7-2011 om 09:28 uur
    23-7-2011 om 14:11 uur
    Beoordelingen:
    GoedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Ervaring:
    Ik kreeg het horloge maar hij liep niet helemaal op tijd. Nadat ik hem had terug gestuurd kreeg ik binnen een paar dagen mijn horloge terug dat nu wel goed loopt. Ik vind het fijn dat het zo geregeld kon worden want ik wilde dit model wel persé hebben.
    Dhr. I.L. Verhulst uit Heeze
    3-4-2011 om 21:19 uur
    8-4-2011 om 16:22 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus CC
    Ervaring:
    Veel horloge voor een redelijke prijs.
    Dhr. I. Thoonen uit Hoensbroek
    22-3-2011 om 15:26 uur
    31-3-2011 om 21:41 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus FF
    Ervaring:
    Het Perigaum horloge was net wat te groot voor mijn pols. Ik heb alles ingepakt er terug gestuurd. Ik moest wel nog even een formulier invullen en toen kreeg ik mijn geld terug. Jammer dat het horloge te groot was maar ik kijk al uit naar een nieuwe kleinere.
    Dhr. R. van Meerssel uit Heerhugowaard
    9-12-2010 om 09:33 uur
    19-12-2010 om 14:27 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Dhr. V. van der Schijns uit Eemnes
    2-12-2010 om 00:26 uur
    6-12-2010 om 13:14 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus II
    Ervaring:
    Mijn bestelling kreeg ik na 3 dagen binnen. Dit wordt ook aangegeven bij het product dus kan je er rekening mee houden. Het horloge is wat forser dan gedacht en ook wat dikker. De wijzerplaat heeft wat diepte wat het een luxe effect geeft. Je kan discussieren over het Chinese uurwerk, maar volgens mij heb je voor dit geld aan Perigaum gewoon een erg leuk horloge.
    Dhr. T. Voegen uit Millingen aan de Rijn
    30-11-2010 om 11:14 uur
    3-12-2010 om 13:29 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus II
    Dhr. S. van Veldemaer uit Amersfoort
    25-11-2010 om 16:26 uur
    30-11-2010 om 13:42 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus II
    Ervaring:
    Deze shop is echt snel en geeft je duidelijke uitleg per telefoon als je opbelt. De service is dus gewoon erg goed.
    Dhr. G. Janssen uit Geldermalsen
    22-11-2010 om 19:42 uur
    25-11-2010 om 10:21 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Perigaum Amadeus GG
    Ervaring:
    Ik heb een degelijke ervaring met deze shop gehad. Ze reageren snel op e-mails en beantwoorden de vragen uitgebreid. De website wijst zich vanzelf en biedt voldoende keus. Een complete shop.
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+