Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Glycine horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Glycine horloges.

    Mevr. N.H. Harmsen uit Eindhoven (Nederland)
    17-11-2014 om 16:05 uur
    26-11-2014 om 19:32 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Dhr. M. van den Broecke uit Gent (Belgiƫ)
    22-10-2014 om 11:10 uur
    10-11-2014 om 18:44 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Dhr. C. Mineau uit Luik (Belgiƫ)
    26-9-2014 om 11:45 uur
    4-10-2014 om 18:06 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Mevr. J.G. van Kempen uit Groningen (Nederland)
    26-7-2014 om 19:28 uur
    2-8-2014 om 17:55 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Mevr. J. Heijmans uit Susteren (Nederland)
    27-2-2014 om 09:53 uur
    6-3-2014 om 20:08 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Mevr. V. Robbins uit Amsterdam (Nederland)
    13-3-2013 om 21:20 uur
    24-3-2013 om 16:52 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedMatigGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Ervaring:
    Niet mijn smaak (stuur het terug). Op het plaatje mooier dan in het echt. Maar kan me wel voorstellen dat andere het horloge wel leuk vinden. Verder vond ik de bestelling en bezorging goed verzorgd door bensontrade.
    Mevr. I.S. Pronk uit Twello (Nederland)
    19-2-2013 om 07:42 uur
    8-3-2013 om 15:39 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Ervaring:
    Geen klachten over de service en het horloge. Mijn bestelling is best snel bezorgd. Het horlogemerk kende ik niet maar het is een leuk horloge met kleine steentjes erin, m.a.w. ik ben tevreden met dit dameshorloge.
    Dhr. M.L. Kosters uit Tilburg (Nederland)
    7-11-2012 om 13:46 uur
    24-11-2012 om 17:02 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Gisteren kreeg ik bericht dat mijn bestelling verzonden was. Vandaag toch wel met spanning zitten wachten. Het horloge kwam voor de middag en is werkelijk helemaal wat ik zocht. Bedankt voor de keurige afhandeling.
    Mevr. B. van der Looij uit Heerenveen (Nederland)
    12-9-2012 om 22:02 uur
    22-9-2012 om 18:44 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Dhr. F. Zwager uit Helmond (Nederland)
    31-7-2012 om 11:41 uur
    5-8-2012 om 10:23 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Mevr. H. Laarman uit Ermelo (Nederland)
    22-6-2012 om 20:56 uur
    28-6-2012 om 08:37 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Mevr. K. de Jong uit Lelystad (Nederland)
    7-6-2012 om 21:24 uur
    12-6-2012 om 19:43 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Ervaring:
    Leuk horloge leuke prijs.
    Mevr. N. Sterkman uit Nijmegen (Nederland)
    19-3-2012 om 11:41 uur
    30-3-2012 om 10:08 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Mevr. L.A. de Kraaij uit Meppel (Nederland)
    8-3-2012 om 17:23 uur
    12-3-2012 om 10:05 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Ervaring:
    Superleuk horloge! :)
    Dhr. E.H.T. Westrik uit Dongen (Nederland)
    6-2-2012 om 19:52 uur
    10-2-2012 om 11:04 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Ervaring:
    Leuk horloge: prima cadeautje voor mijn vriendin!
    Mevr. E.F. den Vogel uit Den Haag (Nederland)
    2-2-2012 om 13:18 uur
    6-2-2012 om 19:44 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.B
    Ervaring:
    Mijn man heeft een Glycine horloge en is er erg blij mee (al 3 jaar) dus voor mij reden om ook eens te kijken naar een Glycine horloge. De meeste dameshorloges zijn flink aan de prijs maar dit model is heel leuk betaalbaar en is erg mooi.
    Mevr. B. Dijkman uit Bussum (Nederland)
    27-1-2012 om 16:17 uur
    31-1-2012 om 12:14 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Bestelde product(en):
    Glycine Similistones 3805.A
    Ervaring:
    Mijn complimenten voor jullie website en bedankt voor het mooie horloge!
    Dhr. J. van de Maat uit Vroomshoop (Nederland)
    5-1-2012 om 14:37 uur
    7-1-2012 om 23:09 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Leuke aanbieding nu met de gratis watchwinder!
    Dhr. van Ham uit Tilburg (Nederland)
    21-2-2011 om 23:35 uur
    30-8-2011 om 23:29 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Perfect uurwerk, precies zoals beloofd. En na een half jaar ben ik er nog steeds heel blij mee en heb er overigens ook veel bekijks mee. Een echte aanrader!
    Dhr. F. Wiesman uit Doetinchem (Nederland)
    19-8-2011 om 17:03 uur
    30-8-2011 om 12:50 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik heb geen opmerkingen, behalve dat het een goede shop is.
    Dhr. P. van den Nieuwenhuys uit Amsterdam (Nederland)
    27-7-2011 om 07:45 uur
    6-8-2011 om 18:28 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Het gemak van bestellen is groot bij deze shop. Levering en behandelwijze waren beide in orde. Het Glycine horloge was voor de normale prijs, helaas geen internetkorting:(
    Dhr. A.E. den Broecke uit Geleen
    10-5-2011 om 19:42 uur
    19-5-2011 om 15:31 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Bestelde product(en):
    Glycine KMU 48 Ref. 3788-1
    Ervaring:
    Het horloge is boven verwachting. De behandeling van mijn bestelling door Bensontrade was goed, redelijk snel en compleet (communicatie en inhoud pakket).
    Dhr. C.E.W. Toornstra uit Katwijk aan Zee
    25-1-2011 om 17:34 uur
    31-1-2011 om 20:04 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik vind het een ontzettend stoer horloge. De oranje ring is bijzonder en maakt het helemaal af. Het draagt wel wat zwaarder als mijn vorige horloge (een TW Steel) maar je ziet en voelt wel dat het betere kwaliteit is. Ook dat het Zwitsers is heeft mijn keus bepaald.
    Dhr. G.E.J. van Hoorn uit Haps
    18-1-2011 om 15:16 uur
    23-1-2011 om 18:29 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Bij een webshop is er altijd een bepaald risico omdat je niet langs kan gaan om te kijken en daar te kopen. Het Airman Base model van Glycine wilde ik al lange tijd hebben, en BensonTrade had hem op voorraad. Op internet las ik positieve berichten over dit bedrijf dus heb ik hem besteld. Ik draag hem nu 2 dagen en hij ziet er fantastisch uit, loopt zeer exact en voelt heerlijk om de pols.
    Dhr. H.A. van Laaven uit Eindhoven
    3-1-2011 om 18:12 uur
    7-1-2011 om 13:54 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Een prachtig horloge met een evenzo mooie horlogedoos. Vanuit voorraad geleverd dus goed op tijd.
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+