Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Certina horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Certina horloges.

    Dhr. M. Meeuwsen uit Bladel (Nederland)
    4-4-2016 om 16:10 uur
    20-4-2016 om 13:27 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Dhr. A.G. Kooyman uit Boekel (Nederland)
    7-4-2016 om 15:40 uur
    11-4-2016 om 16:00 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. B. Kloosterman uit Eindhoven (Nederland)
    28-3-2016 om 23:38 uur
    7-4-2016 om 10:26 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. V. Boer uit Oss (Nederland)
    1-4-2016 om 16:26 uur
    6-4-2016 om 12:05 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. F. Eerdemans uit Maastricht (Nederland)
    24-1-2016 om 14:01 uur
    6-3-2016 om 17:30 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Dhr. M.E. Bos uit Weert (Nederland)
    24-2-2016 om 10:52 uur
    2-3-2016 om 19:40 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Dhr. G. van Brugge uit Lochem (Nederland)
    9-12-2015 om 14:39 uur
    28-12-2015 om 07:48 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. G. Becker uit Groningen (Nederland)
    17-11-2015 om 17:39 uur
    25-11-2015 om 21:14 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedZeer goed
    Dhr. A.H.C. Korsten uit Arnhem (Nederland)
    6-10-2015 om 15:40 uur
    15-10-2015 om 19:18 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. R. Weggelaar uit Nijmegen (Nederland)
    12-9-2015 om 19:04 uur
    5-10-2015 om 14:53 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. C.B. Besselink uit Woerden (Nederland)
    4-9-2015 om 20:19 uur
    16-9-2015 om 21:27 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Dhr. C. Pouwels uit Meppel (Nederland)
    26-8-2015 om 15:27 uur
    5-9-2015 om 13:54 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Ik heb bij bensontrade een certina horloge gekocht. De communicatie loopt soepel en de prijs wat iets lager dan de adviesprijs.
    Dhr. M. Mol uit Almere (Nederland)
    13-7-2015 om 21:10 uur
    27-7-2015 om 20:04 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Dhr. G. Borkelmans uit Enschede (Nederland)
    23-6-2015 om 12:49 uur
    26-6-2015 om 17:02 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik ben de goede service van BensonTrade inmiddels gewend. Dit is mijn vierde aankoop. En ik kom zeker nog bij jullie terug. Fijn weekend:)
    Dhr. F. Penders uit Cuijk (Nederland)
    27-5-2015 om 17:58 uur
    4-6-2015 om 19:43 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Ervaring:
    BensonTrade is een vriendelijk bedrijf waar afspraken nagekomen worden. Bedankt voor de extra horlogeband.
    Dhr. T. Hacht uit Tessenderlo (Belgiƫ)
    10-5-2015 om 17:34 uur
    22-5-2015 om 15:03 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. G.J.H. Appel uit Loosdrecht (Nederland)
    13-4-2015 om 12:15 uur
    29-4-2015 om 17:48 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Bensontrade biedt "gewoon" een prettige service.
    Dhr. C. Harmsen uit Opheusden (Nederland)
    6-4-2015 om 10:04 uur
    22-4-2015 om 15:59 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. B.E. Roelfsma uit Deventer (Nederland)
    10-3-2015 om 09:42 uur
    17-3-2015 om 20:23 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. F. Breeveld uit Dordrecht (Nederland)
    8-2-2015 om 13:09 uur
    12-2-2015 om 15:04 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    ik heb het horloge afgelopen weekend besteld en het kwam dinsdag al. Gisteren heb ik het de hele dag gedragen en ik vind het een mooi ding. Over bensontrade kan ik kort zijn; professioneel
    Dhr. P. Thibaut uit Mechelen (Belgiƫ)
    17-1-2015 om 13:09 uur
    22-1-2015 om 10:22 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. W. Roos uit Zundert (Nederland)
    3-1-2015 om 22:49 uur
    8-1-2015 om 16:06 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik heb een keer vaker een horloge gekocht bij bensontrade. Dat was in 2011 en daarna heb ik vaker gezocht maar kon ik niet echt vinden wat ik zocht. Nu kwam ik uit bij Certina en heb ik de DS Action gekocht, en ik ben er blij mee.
    Dhr. S. Verhoeven uit Zwijndrecht (Nederland)
    23-12-2014 om 12:46 uur
    4-1-2015 om 15:09 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Dhr. H. van Bergen uit Milsbeek (Nederland)
    27-11-2014 om 00:05 uur
    29-12-2014 om 16:48 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Knap horloge:)
    Dhr. B.G. de Ruiter uit Amsterdam (Nederland)
    16-12-2014 om 16:47 uur
    20-12-2014 om 09:16 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Briljant horloge en een topservice van BT.
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+