Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

    Horlogebanden
    Horlogesluitingen
    Horloge gereedschap

    Mijn mandje

    Aantal: 0
    Totaal: € 0,00

    Klantervaringen voor Certina horloges

    Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van BensonTrade krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
    Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van BensonTrade, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

    Bekijk alle Certina horloges.

    Dhr. F. Breeveld uit Dordrecht (Nederland)
    8-2-2015 om 13:09 uur
    12-2-2015 om 15:04 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    ik heb het horloge afgelopen weekend besteld en het kwam dinsdag al. Gisteren heb ik het de hele dag gedragen en ik vind het een mooi ding. Over bensontrade kan ik kort zijn; professioneel
    Dhr. P. Thibaut uit Mechelen (Belgiƫ)
    17-1-2015 om 13:09 uur
    22-1-2015 om 10:22 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. W. Roos uit Zundert (Nederland)
    3-1-2015 om 22:49 uur
    8-1-2015 om 16:06 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik heb een keer vaker een horloge gekocht bij bensontrade. Dat was in 2011 en daarna heb ik vaker gezocht maar kon ik niet echt vinden wat ik zocht. Nu kwam ik uit bij Certina en heb ik de DS Action gekocht, en ik ben er blij mee.
    Dhr. S. Verhoeven uit Zwijndrecht (Nederland)
    23-12-2014 om 12:46 uur
    4-1-2015 om 15:09 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Dhr. H. van Bergen uit Milsbeek (Nederland)
    27-11-2014 om 00:05 uur
    29-12-2014 om 16:48 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Knap horloge:)
    Dhr. B.G. de Ruiter uit Amsterdam (Nederland)
    16-12-2014 om 16:47 uur
    20-12-2014 om 09:16 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Briljant horloge en een topservice van BT.
    Mevr. P. Ribbens uit Enschede (Nederland)
    8-12-2014 om 21:50 uur
    16-12-2014 om 17:23 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Dit was mijn 3e aankoop bij bensontrade. Ik heb dit jaar ook een watch winder en beezjoo opberg etuitje gekocht. Ook deze keer weer naar volle tevredenheid.
    Dhr. T.G.C. Boekhorst uit Bladel (Nederland)
    6-11-2014 om 22:19 uur
    12-12-2014 om 11:42 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Goedkoper dan in de winkel, veel Certina horloges als aanbod en ook nog snel bezorgd (goed verpakt ook). Wat wil je meer? :)
    Dhr. B. Kan uit Meppel (Nederland)
    17-11-2014 om 10:42 uur
    4-12-2014 om 19:05 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedGoedGoed
    Dhr. B. van der Zee uit Veghel (Nederland)
    26-11-2014 om 10:00 uur
    1-12-2014 om 16:53 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. G. Krebbers uit Nijmegen (Nederland)
    19-11-2014 om 21:26 uur
    25-11-2014 om 15:01 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Ik vond het een goede aanbieding en het horloge was snel bezorgd (bij vrienden zoals gevraagd in mijn email).
    Dhr. P. Cloosterman uit Molenhoek (Nederland)
    11-11-2014 om 11:07 uur
    20-11-2014 om 19:56 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat het horloge binnen 4-6 werkdagen bezorgd zou worden, dit stond ook op de website. De volgende dag lag het pakketje al op tafel. Dit is super snel dus! Hartstikke bedankt voor deze goede service!
    Dhr. A.C. van Beek uit Tilburg (Nederland)
    24-10-2014 om 23:42 uur
    5-11-2014 om 11:36 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. F. Korsten uit Eerbeek (Nederland)
    9-10-2014 om 18:13 uur
    17-10-2014 om 15:49 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Het is een super klokje.
    Dhr. H.C.A. Kaars uit Arnhem (Nederland)
    1-10-2014 om 20:06 uur
    14-10-2014 om 14:59 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Ik draag het horloge met veel plezier naar mijn werk en bij het sporten. Bedankt voor de vriendelijke hulp en het gratis bandje erbij.
    Dhr. C.G. Verhaagh uit Vught (Nederland)
    17-9-2014 om 21:43 uur
    2-10-2014 om 11:12 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Ervaring:
    Ik heb een goed gevoel overgehouden aan deze aankoop bij Bensontrade.
    Dhr. C.F. Dekker uit Groningen (Nederland)
    15-9-2014 om 23:22 uur
    25-9-2014 om 10:58 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Dhr. F.D. van Geelen uit Heeswijk (Nederland)
    15-8-2014 om 14:58 uur
    19-9-2014 om 16:25 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Ervaring:
    Wachten op je nieuwe aankoop is nooit leuk, maar de aangegeven levertijd werd ruim gehaald door BensonTrade. Dat was dus een meevaller net zoals de prijs die iets lager ligt dan in de winkel.
    Dhr. M. Nijland uit Deventer (Nederland)
    24-8-2014 om 19:01 uur
    17-9-2014 om 14:23 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Dhr. L.H. van Aanholt uit Eindhoven (Nederland)
    9-9-2014 om 10:43 uur
    12-9-2014 om 21:25 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedZeer goed
    Dhr. A. Quinten uit Amsterdam (Nederland)
    17-8-2014 om 20:37 uur
    2-9-2014 om 13:42 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. J. van Geel uit Bennekom (Nederland)
    12-8-2014 om 20:05 uur
    21-8-2014 om 10:17 uur
    Beoordelingen:
    GoedGoedGoed
    Mevr. D. Thomassen uit Maastricht (Nederland)
    30-7-2014 om 11:38 uur
    14-8-2014 om 09:42 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedGoed
    Dhr. C. Mosterd uit Baarn (Nederland)
    18-5-2014 om 18:43 uur
    7-8-2014 om 15:02 uur
    Beoordelingen:
    Zeer goedZeer goedGoed
    Dhr. M. van der Kruis uit Nijmegen (Nederland)
    29-7-2014 om 12:26 uur
    4-8-2014 om 18:47 uur
    Beoordelingen:
    GoedZeer goedZeer goed
    Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+