Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Horlogeboxen

Horloge accessoires

  Horlogebanden
  Horlogesluitingen
  Horloge gereedschap

  Mijn mandje

  Aantal: 0
  Totaal: € 0,00

  Hulp met zoeken

  Bij BensonTrade kunt u op eenvoudige wijze d.m.v. drie manieren zoeken naar uw favoriete horloge, watchwinder of horlogebox. Hieronder leest u hoe u dit kunt doen:

  1. Zoeken binnen een merk

   1. Kies in het linkermenu eerst het horlogemerk waarin u wilt zoeken. U komt vervolgens op de pagina waarin alle horloges van dit merk te vinden zijn.
   2. Onder de introductietekst van het merk vindt u een zwart blokje met de tekst "Wilt u filteren en/of sorteren?". Wanneer u op dit blokje klikt ziet u alle zoek/filter en sorteeropties.

    Zoekt u dus op een dames horloge van een bepaald merk met een prijs tussen de € 200 en € 400 dan kunt u dat hier aangeven.

    Wanneer u vervolgens op de knop "Filteren & sorteren" klikt verschijnt direct het resultaat wat aan uw zoekcriteria voldoet.

    Hiernaast ziet u een deel van het resultaat wanneer binnen het Iceberg merk gezocht wordt op dames horloges met een prijs tussen de € 200 en € 400, een zwarte wijzerplaat en een edelstalen band. Vervolgens zijn de resultaten ook nog gesorteerd op prijs van hoog naar laag.

    Let op: wanneer u een bepaalde criteria kiest worden enkel horloges gematched die ook werkelijk aan alle opgegeven criteria voldoen.

    Tip: Met het blauwe pinnetje rechtsboven in het zoek/filter en sorteer blok kunt u het blok vastpinnen aan het scherm tijdens het scrollen. Hierdoor blijft u zoekcriteria altijd makkelijk in beeld!

  2. Zoeken op naam of model

   1. Op de BensonTrade website heeft u altijd en overal de mogelijkheid om te zoeken naar alle producten (dus horloges, watchwinders, horlogeboxen en horloge accessoires) op naam of een deel daarvan. Deze mogelijkheid vindt u rechtsboven op iedere pagina.

    Terwijl u uw zoekterm intypt wordt er direct gezocht en een snel zoekresultaat getoond zoals u hiernaast in de afbeelding kunt zien. In deze lijst kunt u direct een gevonden merk of product aanklikken. De lijst zal maximaal 12 resultaten tonen en zoekt zowel op namen van horlogemerken als productnamen (niet op tekst in de producteigenschappen). Indien u een product met bepaalde eigenschappen zoekt kunt u beter de uitgebreide zoekfunctie gebruiken.

    Wilt u het volledige zoekresultaat zien? Klik dan op de knop "Zoek" naast het invoerveld. Hier worden maximaal 150 producten getoond welke voldoen aan uw zoekcriteria.

    Let op: U kunt uw zoekcriteria verfijnen door termen te splitsen met een spatie, in dat geval zoekt het systeem op beide termen, al dan niet in dezelfde volgorde.
    Wanneer u bijvoorbeeld zoekt op "seiko sna" dan zal het systeem producten vinden als de Seiko Alarm SNA001 als de Seiko SNA007.

   2. U heeft zelfs de mogelijkheid om de BensonTrade zoekfunctionaliteit als zoekprovider toe te voegen aan uw internet browser zoals u in de afbeelding hier rechts kunt zien, deze functionaliteit is beschikbaar voor Windows Internet Explorer en Mozilla Firefox. U kunt deze functie installeren door rechtsboven na een zoekopdracht op de knop "Zoek" te klikken en vervolgens op de link met de naam van uw browser te klikken.

    Met deze functionaliteit kunt u direct op naam (of een deel daarvan) zoeken in alle BensonTrade producten vanuit uw internet browser.

  3. Zoeken binnen alle horloges

   1. Via de uitgebreide zoekfunctie kunt u binnen alle horloges zoeken welke BensonTrade verkoopt.
    Op de BensonTrade homepage heeft u linksboven ook de mogelijkheid een uitgebreide zoekopdracht te starten door alvast drie zoekcriteria aan te geven, dit zijn: heren of dameshorloge, prijs en nieuw sinds.
    U kunt uiteraard ook direct op "Uitgebreid zoeken" klikken zonder zoekcriteria op te geven.
   2. Wanneer u in 3a op "Uitgebreid zoeken" klikt worden de zoekcriteria die u eventueel op de homepage heeft gekozen overgenomen in het uitgebreid zoek/filter en sorteerblok zoals u hier rechts kunt zien. De zoek/filter en sorteercriteria kunt u daar verder verfijnen om uw gewenste zoekresultaat te krijgen.

    Wanneer u vervolgens op de knop "Filteren & sorteren" klikt verschijnt direct het resultaat wat aan uw zoekcriteria voldoet.

    Let op: wanneer u een bepaalde criteria kiest worden enkel horloges gematched die ook werkelijk aan alle opgegeven criteria voldoen.

    Tip: Met het blauwe pinnetje rechtsboven in het zoek/filter en sorteerblok kunt u het blok vastpinnen aan het scherm tijdens het scrollen. Hierdoor blijft u zoekcriteria altijd makkelijk in beeld!

  Volg BensonTrade op Twitter! Like BensonTrade op Facebook! Volg BensonTrade op Google+