Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium

Geplaatst op 23 februari 2024 om 14:30 uur

Een mooi horloge is voor vele heren een waardevolle toevoeging aan hun outfit. Het is één van de weinige sieraden voor heren die heel veel gedragen worden. Een mooi horloge is dan ook een aanschaf waar menig man de uiterste zorg aan besteedt. Of je nu een sportief horloge zoekt, of een stijlvol klassiek model, een horloge moet echt bij je passen.

Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium

Binnen de horlogerie zijn er verscheidene horlogemerken aan te wijzen die horloges ontwerpen met een geheel eigen ‘look & feel’. Met een fraai horloge als echte blikvanger maak je je outfit helemaal af. Een horloge met een echt eigen karakter laat daarbij je persoonlijkheid zien. In dit kader vertellen we je in dit artikel graag meer over een exclusief horloge van designer Alessandro Baldieri.

Alessandro Baldieri is een geboren Italiaan, die met zijn gevoel voor stijl en klasse zijn talenten op verschillende manieren weet in te zetten. Zo ontwierp hij mede als architect de huizen van grootheden als Nicolas Cage en Lionel Richie. Hiermee wist hij de bekendheid bij het grote publiek te vergaren. In de VS is hij hiermee dan ook zeer succesvol. Als groot liefhebber van fraaie luxe horloges, vergrootte hij in 2006 zijn werkveld. Op dit moment startte hij met het inzetten van zijn creatieve talent binnen de horlogerie. Hij zegt hierover ‘ het is tot nu toe een geweldige reis geweest en er is geen weg terug voor mij. Ik hou van horloges, luxe horloges, duikhorloges, modehorloges en sporthorloges’. Zijn passie voor het vak en voor ieder ontwerp van zijn hand, spreekt dan ook duidelijk uit de bijzondere horlogedesigns die hij onder zijn eigen naam uitbracht. Niet alleen zijn gevoel voor stijl en luxe, maar zeker ook zijn uitstekende oog voor detail, maakt Alessandro Baldieri een uitzonderlijk ontwerper van fraaie horloges.

Wanneer je als liefhebber van luxe horloges op zoek bent naar een exclusief exemplaar, is een horloge van Alessandro Baldieri dan ook een uitstekende keuze. Niet alleen valt bij deze horloges het welbekende gevoel voor stijl op, Alessandro Baldieri heeft daarnaast ook oog voor kwaliteit.  Zo kiest de designer voor enkel hoogwaardige materialen en kwalitatieve uurwerken. Een zeer mooi voorbeeld van een uiterst fraai model uit de collectie van Alessandro Baldieri, is de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium. Dit horloge valt direct op doordat deze in zijn geheel in het zwart is uitgevoerd. De combinatie van de hoogwaardige zwartlederen horlogeband en de horlogekast die is gemaakt van edelstaal PVD, geeft dit horloge een zeer robuust en stoer karakter. De horlogekast heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 46 mm, dit formaat past hier zeer goed bij. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van dit model nog eens extra benadrukt. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot maar liefst 100 meter waterdicht.

De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Dit uurwerk werkt door middel van beweging, wat betekent dat het horloge vanzelf van de benodigde energie wordt voorzien, wanneer deze om de pols gedragen wordt. Het horloge wordt hierbij dan opgewonden door de natuurlijke bewegingen van de pols. Naast een uurwerk van zeer hoge kwaliteit, biedt de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium verschillende andere mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel van titanium. Kortom, dit horloge van Alessandro Baldieri biedt niet alleen een verfijnd en stijlvol design, maar ook een stukje technische finesse en duurzaamheid. Wanneer je op zoek bent naar een echt bijzonder horloge en hiermee graag een statement maakt, is de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium een zeer passende keuze. Wanneer je dit horloge graag wilt aanschaffen, kun je dit doen bij ons in de webshop. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van luxe en hoogwaardige horloges en kunnen je indien nodig dan ook bijstaan met een antwoord op je vragen of wanneer gewenst een passend advies. De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium is één van de bijzondere horloges uit ons uitgebreide assortiment. Wij bieden in onze webshop nog vele andere fraaie modellen van uiteenlopende merken uit verschillende landen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide collectie watchwinders, om jouw automatische horloge of horloges te kunnen voorzien van energie wanneer deze niet worden gedragen. Wij verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Betalen doe je bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, creditcard, Paypal of een gewone bankoverschrijving.

Als je de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium horloge bij ons besluit te bestellen, kan dit nu met een zeer aantrekkelijke korting. Wij bieden dit horloge sowieso al tegen een scherpere prijs aan dan bij de gemiddelde juwelier, maar met deze extra korting is dit nu een echt buitenkansje te noemen! De Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en overzichtelijke handleiding in een luxe officiële box.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 15 februari 2024 om 09:45 uur

Binnen onze collectie van watchwinders hebben we een paar merken die zich op een positieve wijze onderscheiden van de rest. Het merk Paul Design is zo’n merk. Dit merk uit het Verenigd Koninkrijk is één van de meest populaire merken op het gebied van opwinden van automatische horloges. Paul Design onderscheidt zich door kwaliteit, functionaliteit en een scherpe prijs. In dit artikel schrijven we over een specifieke watchwinder van Paul Design, een model dat erg populair is vanwege de grote capaciteit en het fraaie design. Maar wat maakt deze Paul Design watchwinder nu zo interessant? Wij leggen het aan je uit.

Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt, is een goede watchwinder een absoluut onmisbaar accessoire. Niet alleen verzorgt deze de opwinding van jouw automatische horloges wanneer je ze niet draagt, het draagt namelijk op meerdere manieren bij aan het behoud van jouw automatische horloges. Zo biedt een watchwinder jouw automatische horloges beweging om deze van energie te voorzien, maar deze zelfde beweging zorgt er ook meteen voor dat het oliepeil in het horloge op norm blijft. Daarnaast biedt een goede watchwinder natuurlijk de mogelijkheid jouw automatische horloges op veilige wijze op te bergen. Vele watchwinders zijn namelijk voorzien van een deurtje, zodat je jouw horloges bescherming kunt bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. Er zijn zelfs luxe exemplaren die een slot bieden op het deurtje, met een sleutel of een uiterst modern vingerprint slot. Naast de opwind-/opberg- en verzorgingsfunctie biedt een stijlvol design ook een mooie mogelijkheid om jouw verzameling automatische horloges te kunnen presenteren. Als trotse eigenaar van een mooie verzameling is er tenslotte niks leukers dan wanneer alle ogen op jouw horloges gericht zijn.

Er zijn verscheidene merken op de markt die watchwinders bieden van goede kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar specifieke eigenschappen, zoals een luxe design, een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een hoog gebruikerscomfort, hebben wij op dit gebied een mooie tip voor jou als liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges. Het is namelijk zeker de moeite waard de prachtige en hoogwaardige watchwinders van het merk Paul Design in overweging te nemen. Paul Design is een merk dat zeer sterk is op het gebied van de prijs-/kwaliteitverhouding. Zo kies je met een watchwinder voor een watchwinder van zeer goede kwaliteit met een luxe uitstraling, tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast biedt Paul Design met zijn watchwinders een hoog gebruikerscomfort, door de handige en gebruiksvriendelijke extra functionaliteiten die het merk biedt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een ingebouwde LED verlichting, vingerprint slot of een extra opbergruimte. In dit artikel vertellen we je graag meer over een zeer luxe watchwinder uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van maar liefst 12 horloges tegelijk. Hiermee is deze watchwinder perfect geschikt voor de echte verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de tint Black Apricot. In combinatie met het zwarte interieur van de watchwinder geeft dat dit design een zeer chique uitstraling. De watchwinder is af te sluiten met een deurtje van mineraalglas, dat bovendien is voorzien van een speciaal vingerprint slot. Je bergt jouw automatische horloges in dit design dan ook niet alleen in stijl, maar tegelijkertijd ook zeer veilig op. Paul Design maakt verder gebruik van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, zo ook voor dit model watchwinder. Dit is een zeer solide en betrouwbare basis, die bovendien energiezuinig is. Deze motoren staan er daarnaast bekend om hun werk in stilte te doen, waardoor je deze watchwinder met een gerust hart in iedere kamer kunt plaatsen, ook in de slaapkamer of op het kantoor. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot biedt ook een fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je gedurende de gehele dag een goed zicht op je horloges en kun je je verzameling bovendien op een stijlvolle en professionele wijze tentoon stellen. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is verder uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De rotoren zijn allen apart instelbaar, zodat je ieder afzonderlijk horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk door het gebruik van het innovatieve touchscreen. Tot slot wordt deze watchwinder geleverd met een afstandsbediening, geheel passend bij het hoge gebruikerscomfort dat Paul Design graag wil bieden met zijn watchwinders.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

Al met al is de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot een uitstekende keuze wanneer je als verzamelaar jouw automatische horloges een professionele wijze van opwinding wilt kunnen bieden, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Daarbij komt dat je extra van je verzameling zult kunnen genieten, wanneer deze op fraaie wijze opgeborgen en gepresenteerd kan worden in dit uiterst luxe design.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot graag wilt bestellen, of benieuwd bent naar de overige mogelijkheden die dit merk te bieden heeft, kun je hiervoor terecht in onze webshop. Wij leveren als officieel dealer van Paul Design de watchwinders uit de collectie met 2 jaar garantie en een overzichtelijke gebruiksaanwijzing. Bovendien kunnen wij je met onze ervaring en professionele mening bijstaan met raad en daad waar nodig en jou een antwoord bieden op eventuele vragen. Wacht daarom niet langer en kies nu voor een watchwinder van Paul Design!

Glycine horloges met korting | Swiss made

Geplaatst op 8 februari 2024 om 08:05 uur

Een horloge dat met passie is vervaardigd is meer dan enkel een accessoire om bij de tijd te blijven. Een horloge dat bovendien met zorg is uitgezocht kan daarnaast een uiting van karakter zijn en een outfit echt compleet maken. Daarnaast zijn er verzamelaars die met een groot enthousiasme voor het luxe horloge steeds opnieuw op zoek gaan naar het perfecte horloge als onderdeel van hun verzameling.

In Zwitserland zijn er veel horlogemerken te vinden die horloges in hun collectie hebben die hiervoor uitermate geschikt zijn. Je vindt jouw ideale horloge zeker in de ruime collecties van de verschillende Zwitserse merken. Wanneer je op zoek bent naar een fraai horloge, zijn de Zwitserse merken dan ook een uitstekende keuze.

Een mooi voorbeeld van een Zwitsers merk dat al meer dan een eeuw actief is binnen de horlogerie, is het horlogemerk Glycine. Glycine werd in 1914 opgericht door de ingenieur Eugène Meylan. Sinds dat jaar heeft het merk hoogwaardige en verfijnde horloges geproduceerd in Bienne, Zwitserland. Vandaag de dag wordt Glycine beschouwd als een pionier van de luchtvaart- en GMT horloges. Glycine ontwikkelt tijdloze ontwerpen, die de vervlogen tijden laten herleven. Deze modellen zijn echter voorzien van de meest moderne technologie, waarmee verleden en heden tot in perfectie samenkomen. Traditie en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor dit merk en deze aspecten zullen Glycine naar eigen zeggen altijd in de top weten te houden.

Het meest bekende model van Glycine is de ‘Airman’, dit model is een waar paradepaardje gebleken voor het merk en dat is niet voor niets. Daarnaast biedt Glycine echter nog vele andere zeer fraaie modellen die absoluut de moeite waard zijn. We vertellen je graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit de collectie van Glycine. Allereerst de Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114. Dit horloge is een klassiek en stijlvol model, die voorzien is van een fraaie bruine lederen horlogeband. Deze sluit met een doornsluiting. Het horloge heeft een horlogekast van edelstaal, met een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. De Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114 is verder voorzien van saffierglas en tot 50 meter waterdicht. De wijzerplaat van dit model is donkergrijs van kleur, met als bijzonder detail de maanfase indicatie. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Veel liefhebbers hebben een voorliefde voor automatische horloges, omdat deze het vak van de horlogemaker het beste tot uiting laten komen. Een automatisch horloge wordt bij het dragen van het horloge vanzelf opgewonden door de natuurlijke bewegingen van de pols. De Swiss made automatische uurwerken staan daarbij bekend als het neusje van de zalm, waardoor je met dit horloge een zeer duurzaam en betrouwbaar exemplaar aanschaft. De Glycine Combat Classic Moon Phase GL0114 biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Door de klassieke vormgeving van het horloge is het zeer goed passend om te dragen bij een zakelijke outfit, maar ook bij meer casual kledij komt dit horloge zeer goed tot zijn recht.

Een tweede model uit de collectie van Glycine waar we graag extra aandacht aan willen besteden, is de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB. Dit horloge heeft een meer robuuste en stoere uitstraling dan het voorgenoemde model. Dit design is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 43mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en heeft een ingetogen uitstraling. Ook dit horloge is voorzien van saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op zullen ontstaan. Ook de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk van topkwaliteit (GL 224). Het horloge is verder tot 50 meter waterdicht en biedt daarnaast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, met de Glycine Combat Classic 6 3890.19.MB biedt Glycine wederom een horloge van Swiss made kwaliteit met een elegante en stijlvolle uitstraling. Wanneer je graag een horloge van het merk Glycine zou willen aanschaffen, kun je dit nu tegen een extra aantrekkelijke prijs doen. Wij bieden namelijk in onze webshop beide genoemde modellen van het merk aan met een interessante korting. Zo kun je nu een Swiss made horloge aanschaffen tegen een extra scherpe prijs! Naast de eerder genoemde designs van Glycine bieden wij in onze webshop nog een aantal andere fraaie modellen van het merk met korting aan. Hieronder zijn ook twee damesmodellen.

Wij leveren de Glycine horloges in ons assortiment in een luxe officiële box en met 2 jaar garantie. Natuurlijk sluiten we ook een duidelijke handleiding bij, zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Betalen doe je bij ons altijd op een veilige wijze. Zo bieden wij de betaalwijzen iDeal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Zo plaats je je bestelling altijd met een goed gevoel.

Escada horloges | hoge kortingen!

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:33 uur

Niet alleen de eigentijdse man, maar ook de moderne vrouw investeert steeds vaker in een luxe horloge om iedere outfit helemaal compleet te kunnen maken. Binnen de horlogerie is het aandeel van de luxe herenhorloges dan wel het grootst maar ook voor de dames is er een breed aanbod aan stijlvolle en luxe horloges verkrijgbaar van hoge kwaliteit.

Een merk dat gevoel voor mode en stijl als geen ander weet te combineren met mooie materialen en een hoogwaardig uurwerk, is het welbekende merk Escada. Escada is één van de meest vooraanstaande modemerken ter wereld en weet niet alleen met haar mode, maar ook met een fraaie collecties horloges vele liefhebbers aan te spreken. Wat ons betreft is het dus tijd meer aandacht te besteden aan de horlogecollectie van Escada. Voor de vrouw die niet alleen een fraai horloge om de pols wil, maar daarnaast ook waarde hecht aan het materiaalgebruik en de kwaliteit van het horloge. We vertellen je dan ook graag meer over een aantal specifieke horloges afkomstig uit de collectie van Escada.

Allereerst zetten we het Escada Catherine E4335011 horloge graag even in de spotlight. Dit horloge is een ware eyecatcher om de pols te noemen, waarbij stijl, elegantie en goede smaak perfect met elkaar in harmonie zijn. Het horloge is gemaakt van edelstaal en in zijn geheel zilver van kleur. De edelstalen horlogeband sluit met een fraaie vouwsluiting. Met deze sluiting hoef je niet bang te zijn voor verlies van jouw geliefde horloge. Bovendien benadrukt deze luxe sluiting het chique karakter van het horloge en zorgt deze ervoor dat het geheel zeer mooi in elkaar overloopt. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur, wat samen met de kleur zilver zorgt voor een rustig geheel. Dit maakt dit horloge dan ook passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm, dit bescheiden formaat zorgt voor een subtiele aanwezigheid om de pols. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. De Zwitserse basis in de vorm van een Swiss made quartz uurwerk zorgt voor een zeer betrouwbare basis. Een quartz uurwerk is goed bestand tegen schokken en stoten en is bovendien zeer secuur wat betreft de tijdsweergave. Als kers op de taart biedt de Escada Catherine E4335011 een secondewijzer voor een mooi compleet plaatje. Wanneer je als moderne vrouw op zoek bent naar een elegant horloge van goede kwaliteit, is de Escada Catherine E4335011 absoluut een mooie keuze, waaraan je jarenlang plezier zult kunnen beleven.

Een tweede horloge afkomstig uit de collectie van Escada, is de Escada Catherine E4335063. Dit horloge valt op doordat het model in zijn geheel in de kleur rosé is uitgevoerd. Het horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Ook dit model is tot 30 meter waterdicht. Het horloge is voorzien van een wijzerplaat in de kleur wit, wat een mooi contrast biedt met de kleur rosé. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36 mm. Ook dit horloge van Escada is voorzien van gehard mineraalglas. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk, natuurlijk van wereldkwaliteit. Tot slot beschik je ook met de Escada Catherine E4335063 over een secondewijzer. Kortom, ook dit horloge van Escada is een mooi voorbeeld van elegantie en vrouwelijkheid in combinatie met een stukje technische finesse. Wanneer je als vrouw een fraai horloge wilt aanschaffen, kies je met de Escada Catherine E4335063 dan ook voor een high-end horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit en welke bovendien een mooie combinatie biedt van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Werd je getriggerd door de omschrijving van één van de genoemde modellen van Escada? Dan is het absoluut de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Naast de bovengenoemde modellen bieden wij daar nog verschillende andere aantrekkelijke designs van dit vooruitstrevende merk. Daar komt bij dat wij de Escada modellen in ons assortiment nu aanbieden met een interessante korting, waardoor je nu een hoogwaardig luxe horloge van het merk kunt aanschaffen voor een extra scherpe prijs. Dit is dan ook het moment om de keuze te maken voor een horloge dat elegantie als geen ander met techniek weet te combineren.

De horloges van Escada zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar en worden geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is daar ook een duidelijke handleiding bijgesloten. Je bestelt bij ons altijd met een vertrouwd gevoel, doordat je met verschillende veilige betaalwijzen kunt betalen, zoals Ideal, Paypal, creditcard of een gewone bankoverschrijving. Ook voor een antwoord op je vragen of een passend advies ben je bij ons altijd welkom. Bekijk dus nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Escada horloge!

Benson Black Series 6.16.CF watchwinder

Geplaatst op 26 januari 2024 om 14:40 uur

Een watchwinder is een “must have” horlogeaccessoire. Deze handige accessoire voor automatische horloges is zeer geliefd onder bezitters van één of meerdere automatische horloges. Immers, stilstand van een automatisch horloge is absoluut niet aan te bevelen. Stilstand leidt letterlijk tot achteruitgang, vooral bij automatische horloges die juist beweging nodig hebben om de talloze bewegende onderdelen van het automatische uurwerk soepel te houden. Juist door een automatisch horloge in beweging te houden, door het te dragen of in een watchwinder te plaatsen, houd je de olie goed verdeeld over het uurwerk hetgeen de duurzaamheid ten goede komt.

Wanneer je een liefhebber bent van automatische horloges, weet je dat deze een andere verzorging nodig hebben dan bijvoorbeeld quartz- of mechanische horloges. Een automatisch horloge heeft zoals aangegeven beweging nodig om te kunnen functioneren. Het bijzondere van een automatisch horloge is dus, dat deze zelf automatisch zorgt voor opwinding, door de bewegingen die jouw pols maakt. Dit maakt het automatische uurwerk In het horloge dan ook heel geavanceerd, waarbij de kennis en kunde van de horloge maken van groot belang zijn. Er zijn dan ook veel liefhebbers die een voorkeur hebben voor automatische horloges. Hierbij komt tenslotte het oude ambacht van de horlogemaker het beste tot uiting.

Benson Black Series 6.16.CF watchwinder

Hoewel de charme van een automatisch horloge onmiskenbaar is, moet je er bij het aanschaffen hiervan wel rekening mee houden dat deze niet wordt opgewonden wanneer je hem niet draagt. Dit betekent dat het horloge stil kan komen te staan wanneer je hem niet om de pols hebt. Er zijn verschillende nadelen aan stilstand van een automatisch horloge, zo kan dit bijvoorbeeld onnauwkeurigheden veroorzaken In de tijdsweergave. Daarnaast is het natuurlijk vervelend wanneer je jouw automatische horloge steeds opnieuw moet instellen, Zeker wanneer je naast de tijdsweergave ook bijvoorbeeld de datum of een GMT functie in moet stellen. De echte liefhebber wil dan ook ten alle tijde stilstand van zijn automatische horloge of horloges voorkomen. Hiervoor is de watchwinder ontwikkeld. Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten, daarbij is er ook verschil in kwaliteit en prijs. Kwaliteit hoeft in dit geval niet altijd duur te zijn. Wij bieden jou een inkijkje In de collectie Van het Nederlandse merk Benson. Dit is namelijk een mooi voorbeeld van een merk dat een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding weet te bieden op dit gebied. Met een watchwinder van Benson kies je niet alleen voor een doeltreffende en veilige opwinding voor jouw automatische horloges, maar ook voor een luxe design en gevoel voor stijl.

Doordat de collectie van Benson zeer uitgebreid is, biedt het merk voor iedere liefhebber en verzamelaar wel een passende watchwinder. Of je nu op zoek bent naar een watchwinder voor 1 of 2 automatische horloges, of voor een grote watchwinder met de ruimte voor het opwinden van een gehele verzameling automatische horloges, Benson biedt diverse modellen voor de horlogeliefhebber.

Je kunt binnen de collectie van Benson kiezen uit watchwinders met zowel Swiss made motoren als modellen voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Waar jouw voorkeur ook ligt, Er is voldoende keuze binnen de collectie van Benson. In dit artikel willen we je graag meer vertellen over een fraai model watchwinder afkomstig uit de Benson Black Series, namelijk de Benson Black Series 6.16.CF.

Deze Benson Black Series 6.16.CF watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in een carbon fibre look. Hiermee heeft de watchwinder een zeer luxe en geheel eigen uitstraling. Dit model is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat deze watchwinder heel lang mooi blijft en er niet snel beschadigingen te zien zullen zijn. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 6 automatische horloges tegelijkertijd. Dan zijn we er echter nog niet, want naast deze ruime opwindcapaciteit, biedt dit model ook nog een extra opbergruimte. Deze opbergruimte is groot genoeg voor het opbergen van nog eens 5 extra horloges. Zo kun je hier je quartz- of mechanische horloges perfect opbergen bij je automatische horloges in de Benson Black Series 6.16.CF watchwinder. Zo heb je al je horloges stijlvol en overzichtelijk bij elkaar. De opbergruimte kan worden afgesloten met de speciale soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder. Aan de voorkant van de watchwinder is er een fraai glazen deurtje voorzien. Op deze manier bescherm je jouw horloges tegen bijvoorbeeld vocht of stof, maar kun je ze toch de hele dag goed bekijken. De binnenkant van de Benson Black Series 6.16.CF watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, dit zorgt ervoor dat jouw horloges ook goed beschermd zijn opgeborgen tegen krasjes of andere beschadigingen.

Het hart van de Benson Black Series 6.16.CF wordt gevormd door 6 hoogwaardige en krachtige motoren van Japanse komaf. Hiermee is een zeer solide basis gelegd. Bovendien kan je met deze motoren als basis van de watchwinder er van op aan dat jouw horloges op energiezuinige en geluidsarme wijze worden opgewonden. De watchwinder kan geheel naar wens worden ingesteld, per horloge afzonderlijk. Je kunt dit gemakkelijk en snel doen, met behulp van het innovatieve touch screen. Verder beschik je met deze Benson Black Series 6.16.CF watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook een handige powerwindingfunctie. Deze functie dient speciaal voor momenten dat je je horloges in korte tijd van energie wilt kunnen voorzien. Tot slot biedt de Benson Black Series 6.16.CF een USB aansluiting. De watchwinder functioneert met behulp van een adapter, middels netstroom.

Wil jij de Benson Black Series 6.16.CF bestellen? Dit kun je met een gerust gevoel doen bij ons In de webshop. Wij leveren deze watchwinder wereldwijd met een garantie van 2 jaar en met certificaat en handleiding.

Naast de Benson Black Series 6.16.CF leveren wij ook de gehele overige collectie van Benson. Heb je liever een watchwinder voor 4 of juist 8 horloges? Benson heeft deze capaciteiten ook in een carbon fibre uitvoering. Wil je liever een andere kleur aan de buitenkant? Geen probleem, bij Benson kies je snel en eenvoudig de door jouw gewenste kleur.

Bekijk nu in onze webshop de mogelijkheden en maak je keuze zodat jouw automatische horloges nooit meer onnodig stil komen te staan!